framtiden framför mig

 
"vad vill du läsa vidare till? framtidsplaner? please tell us"
 
Fick igår denna frågan. Trevligt med lite frågor tycker jag! Anyway, just nu tycker jag att det skulle vara väldigt kul att blir jurist/advokat/åklagare. Eller något åt det hållet. Men vill inte säga att "det är absolut det jag vill bli". Men det är något som jag det senaste året blivit sugen på. Innan det var jag helt säker på att jag ville bli vetrinär. Så mycket har ändrats. Men om jag vill bli advokat/åklagare så är det först väldigt svårt att komma in på juristutbildningar och sedan så är det 4,5 år utav mycket plugg för att sedan bli jurist och sedan ännu mer plugg för att bli advokat/åklagare. Är det värt det? Jag vet inte, men det känns som ett väldigt intressant yrke. Jag skulle i alla fall vilja jobba med människor på något sätt. Något kontors/data-jobb lockar mig inte.

Annars skulle jag efter gymnasiet vilja resa, "hitta mig själv" och leva livet helt enkelt haha! Tycker också det hade vart kul att bo utomlands ett tag och lära sig något fint språk. Å andra sidan känner också att man inte ska planera hela framtiden, nu när jag är 16, så mycket kan ändra sig.
vardag. | | 2 kommentarer |

man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig

 
Hej. Idag kommer Ida hit. Ska bli trevligt, har inte träffat henne sen agusti och tänker på hur vi förra hösten träffades hela tiden. Med gymnasiet har man verkligen mycket mindre tid kvar över till annat och jag börjar tänka på att jag nog minst har sex år kvar med plugg eftersom jag nog kommer vilja läsa vidare sen. Orkar inte. Det var också någon på bussen som sa "På ett jobb så är man på jobbet och sen går man hem och slappnar av. Men med skolan så är man i skolan hela tiden, med läxor och allt" och det stämmer verkligen! Jaja det är bara för mig nu att ta tag i allt plugg jag har. Sen kommer i alla fall Ida, så något kul händer allt!
vardag. | | En kommentar |

hanni

Det blev allt många fina bilder med hannisen idag efter skolan! Ja annars är det fredag och bara två lektioner! Så skönt men mådde ganska dåligt när jag kom hem, hade 1 grad feber och är förkyld men känns bättre nu efter att ha käkat massa räkor(!!!). Aja hoppas jag blir bättre för ida kommer hit imorgon! Har inte så mycket mer att säga, puss
porträtt. | | Kommentera |
Upp