om våren

hej. tar så lite bilder nu för tiden. Vill verkligen komma igång! Men känns som att jag tagit kort på allt i runt om mig och i mitt hem. Tror jag får försöka utveckla min kreativa sida och hitta de där sakerna som man inte lägger märke till annars. Och såklart ta med mig kameran mer. 
 
Annars har vi fått en kölddipp eller vad man ska säga, i vårt lilla land. När jag vaknade på onsdagsmorgonen kändes det verkligen som att det var november. Och jag slogs av en enorm saknad. Till julen och november. Konstigt? kanske inte ändå, var ju i Thailand i julas och missade nästan hela julen. Sen också den speciella, lugna känslan man har under de mörka månadena. Längtar nog trors detta mest till sommaren. Ska till Grekland och segla, segla här på västkusten och vara på Åh en vecka. Är så taggad. Hoppas på att denna sommaren kommer bli bra, kanske till och med bäst!? Sen är också perioden innan sommaren underbar. När det är varmt och soligt, man blir glad, lycklig och överväldigas av en kännsla som säger att just denna sommaren kommer bli den bästa. Solen fyller klassrumen och sätter leenden på allas läppar. Och plötsligt känns inte den långa onsdagen alls särskilt lång längre. Allt känns lätt. Det är vår.
vardag. | | Kommentera |

tillbaka till verkligheten

Hej. Sista dagen innan skolan börjar igen. orkar verkligen inte, speciellt eftersom nu kommer alla nationella prov börja. Men på måndag kommer jag nog få tillbaka massa arbeten och det är ju oftast kul i alla fall.
Har ändå haft ett grymt lov. Så himla bra verkligen. Tänkte på att påskloven brukar vara bra. På höstlov, jullov och sportloven är det alltid kallt och mörkt men på påskloven, då håller det på att bli vår.  Har inte brytt mig så mycket om läxor och sånt heller, utan bara gjort saker som jag tycker om att göra. Men nu är det söndag och jag hade tänkt lägga dagen på matteplugg och kanske sola/baka/vila/träna? Får se vad som händer. kram
 
vardag. | | Kommentera |

påsklov 2013

Lite bilder från i förrgår då jag träffade lina och fota henne sen träffade vi Jacob för en fika och titta på solnedgången till vi frös ihjäl. Annars träffade jag Anna igår och gick igenom engelskan och fikade i den varma vårsolen. Nu sitter ina bredvid mig och väntar på att vi ska gå promenad och sen kommer Ida. Lovet har helt enkelt varit jättebra. så kan det gå. kram på er
vardag. | | Kommentera |
Upp