a cozy friday

hej. Jag skrev ett inlägg igår men det blev bara ett klagoinlägg och det kanska detta också blir. Jag blev i alla fall hemma från skolan idag. Hade ont i halsen, tät i näsan och andra mysigheter. Hade också bara en lektion idag så har gått runt i mys kläderna, vaknade klockan ett, kikat på serier och druckit te. En väldigt skön och lugn  fredag med andra ord. Tänkte få lite plugg gjort i alla fall och annars bara vila. Gillar att vädret för en gång skull matchar mitt humör. Älskar att vara inne när det regnar.
Imorgon ska jag kolla Oskar Linnros med några gosiga personer. ha en bra fredag allihopa
vardag. | | 2 kommentarer |

dagen

Har haft en riktigt mysig, varm dag i skolan. Lunchade med min fina mamma, och sen gick vi runt i lite affärer. Efter det fick jag verkligen en kick och orkade med hela dagen. Tror egentligen att det är väldigt bra att äta en rejäl lunch, som jag gjorde idag för man får så himla mycket mer energi. I vanliga fall äter jag så himla lite av skolmaten. Så har laddat kylen med en smoothie för imorgon. Annars har dagen flytit på, lever mellan hopp och förtvivlan när det gäller skolan. Ibland känner jag att jag kommer klara det och (oftast) känner jag, vad har jag gett mig in på!? Men det löser sig väl i slut ändan. När jag kom hem kollade jag vänner, pluggade tyska och sprang mina fem kilometer. Ska försöka somna nu för har sovit dåligt flera nätter i rad. 
vardag. | | En kommentar |

nature

I förrgår tog jag mig en promenad ner till havet och fotade lite. Härligt att hålla kvar sommaren lite till.
Tog idag en underbar morgonpromenad bland dimman innan det bar av till skolan. Har annars varit en vanlig dag, efter skolan fikade jag och Anna på Einars innan jag sprang ner och köpte lite kollegieblock till skolan och tog bussen hem. Kände sen att jag var tvungen att göra något när det va så himla fint väder så la mig och solade och lyssnade på pod.
Nu funderar jag på att dra ut och springa några kilometer. Min kropp undrar nog vad som händer, brukar aldrig springa så långt och har knappt tränat i sommar men nu har jag verkligen dragit igång. Nu när vi inte har något i skolan heller och det är så ljust ute lägger jag för tillfället min energi på löpningen. Vi får väl se om jag lyckas hålla kvar vid det när det drar igång. hejdå!
vardag. | | 3 kommentarer |
Upp