en ö i havet

Jag har nu helt vänt på dygnet och somnade halv tre och gick upp halv tolv. Åt lite frukost och kollade lite i en fototidningar jag fick i julklapp. Blev inspirerad och bestämde mig för att ta min kamera och det fasta objektivet och ge mig ut på en fotorunda med pod i öronen. Efter ett tag orkade jag inte lyssna mer och satt tillslut på en sten vid havet där det var helt tyst. Fåglar rörde sig ljudlöst över himlen och havet var stilla. Jag kände inte heller några som helst måsten. Jag kan ibland ta fotopromenader som denna i vardagen men kan aldrig känna mig helt avslappnad när jag vet att jag måste plugga. Sedan kom jag i alla fall hem och åt soppa och åkte sedan till stan och träffade lina för en välbehövlig fika. Nu sitter jag i sängen och ska kolla vänner. Älskar jullov. Och imorgon är sista dagen på året 2013. 

den 23

Längesen jag skrev något nu, men har inte tagit så mycket bilder det senaste. I fredags gick jag i alla fall på jullov och firade det med att se the Hobbit 2 på bio! Sååå himla bra. Vill läsa boken en vacker dag (när jag orkar). Idag började jag istället läsa "Divergente". Hann bara läsa 50 sidor, men bra än så länge.
Annars har de tre senaste dagarna bestått utav julklappsinköp, trängas bland massa folk, träffa Lina och prata, skratta, sova, gråta med henne. Samt nattpromenad med familjen, sushidejt med Anna och nu har jag precis klätt granen. Bra start på lovet. Imorgon är det JULAFTON!! ok där lät jag mer taggad än vad jag är. Men det ska bli kul, men längtar nästan mer till juldagen om jag ska vara ärlig. Fast det är ändå något speciellt med julafton och detta året har jag nästan ingen aning om vad jag ska få vilket gör mig mer taggad. Nu ska jag forsätta läsa tänkte jag och sedan äta julskinka. God Jul

stormen och vågorna - jonathan johansson

Har börjat älta massa sommarbilder för att få energi. Asså åh allt var så bra och underbart. Känns som att nästa sommar inte kommer kunna bli så bra. Så typiskt mig att tänka så. Min grundinställning: Tänk att allt kommer bli skit så blir du förvånad när det inte är det. I dag så var jag på möte om vår projektresa till Berlin till våren och blev jättetaggad. Sen kom jag på "va inte för taggad för då kommer du bara bli besviken". Vet inte om det är sunt eller dumt att tänka så?
Har annars haft en bra dag. Bara tre lektioner och träffade lina för lite"kallprat" (ordvits, lol vi pratade där det var kallt). Funderar dock på om jag är lätt magsjuk för mår illa då och då under dagen. Men det blir aldrig mer än att jag mår illa. Vad är detta? Slut på kvällsfunderingar. Nu blir det samhällsplugg

"annadagen"

Jag och fina pappa i älskade London. Nu sitter jag istället under filtar och täcken i min säng och väntar på att anna ska komma hit. Det är nämligen vår namnsdag idag! Så det ska vi fira tillsammans, med juliga bestyr. Det var en kort dag i skolan, först sovmorgon och sedan blev religionen inställd, vilket var helt okej för mig. Hade tänkt att jag skulle plugga när jag kom hem men som vanligt blir det inte som jag tänkt. Det känns lite som att min hjärna tagit jullov trots att det är en hel del grejer kvar innan jag kan ta mitt sista lov 2013. Kan inte fatta att 2013 snart är slut. Känner faktiskt att det har varit ett väldigt bra år. Ska bli kul att resuméra året sen.
Nu ska jag nog försöka plugga i alla fall lite grann på nationalismen i grekland. bye

livets alla stunder

radom pics lol. Känner att jag på jullovet vill göra en årsresumé. Har också önskat mig ett fotoalbum i julklapp där jag ska sätta in alla bilder. Har skrivit ut flera hundra bilder "genom åren" (höhö). Så känner att jag skulle vilja få någon ordning på det. Men som vanligt brukar jag ha väldigt höga ambitioner inför lov och sällan lyckas jag leva efter dem. Men aja jag vill i alla fall. 
Idag kom jag hem vid ett igen hehe. Hade egentligen två lektioner till men man kunde arbeta på valfri plats och då väljer jag självklart sängen. Så nu sitter jag här och tragglar glosor och engelsk grammatik inför imorgon då det är prov. Slutar vid två och efter det kanske jag tränar eller nåt. Sedan ska jag och lina på möte (lol) och sedan ska jag sova hos henne. Blir nog förträffligt. 

filosoferar

Lite bilder från förra fredagen då jag och Anna försmakade på julen och bakade peppakakor. Så gosigt. Älskar december, kolla på julkalendern och att det är okej att äta ca dubbelt så mycket kakor.
Halva veckan har gått tack och lov. Känns så konstigt att det typ bara är två veckor kvar i skolan!? Har dock ganska mycket som ska in och göras tills dess, men ändå! Kan inte riktigt förstå hur tiden kan gå så snabbt. Tiden går så snabbt och jag hinner aldrig riktigt förstå att ännu en dag i mitt liv har försvunnit. Så kan man kanske inte tänka. Men samtidigt är jag så glad att tiden går så fort eftersom varje dag jag lämnar bakom mig tar mig ett steg närmare studenten.
Har också tänkt på hur litet vårt minne är. Jag vill minnas hela Englandsresan föralltid men jag vet att min hjärna kommer radera minnet bit för bit och i framtiden kanske jag bara minns en enda sekvens. Det är till viss del därför jag tycker om att fotografera och skriva blogg/dagbok. Så man inte glömmer bort allt.
Djupa tankar såhär en onsdagskväll. Har förövrigt haft en jättebra dag, kom hem tidigt, sprang fem kilometer och sedan kom bästaste Lina hit! Nu borde jag sova

we're still waiting for the snow to fall

Vaknade rätt utvilad klockan åtta eftersom jag hade sovmorgon. Gick upp, stekte havrepannkaka, drack te, tog en lussekatt och såg på andra avsnittet av julkalendern. Åh älskar sovmorgon på veckodagarna nästan mer än på helgerna eftersom man är helt ensam och man måste ändå gå upp hyfsat tidigt. Hade sedan bara två lektioner i skolan, så kom hem tidigare och stack ut och sprang. Det var så längesen jag sprang utomhus och hade nästan glömt bort hur underbart det är. Den kalla luften i lungorna och molnen från munnen. Synd bara att det mörknar så fort. Och börjar fundera på om jag har ansträngningsastma pga hostar efter jag sprunit när det är kallt ute. scarry.
Nu tänkte jag plugga matte om jag bara hittar motivationen någon stans. Tänkte även tipsa om en blogg jag precis hittat,"happy ångest". Två tjejer skriver om ångest. så himla viktigt.

RSS 2.0