en ö i havet

Jag har nu helt vänt på dygnet och somnade halv tre och gick upp halv tolv. Åt lite frukost och kollade lite i en fototidningar jag fick i julklapp. Blev inspirerad och bestämde mig för att ta min kamera och det fasta objektivet och ge mig ut på en fotorunda med pod i öronen. Efter ett tag orkade jag inte lyssna mer och satt tillslut på en sten vid havet där det var helt tyst. Fåglar rörde sig ljudlöst över himlen och havet var stilla. Jag kände inte heller några som helst måsten. Jag kan ibland ta fotopromenader som denna i vardagen men kan aldrig känna mig helt avslappnad när jag vet att jag måste plugga. Sedan kom jag i alla fall hem och åt soppa och åkte sedan till stan och träffade lina för en välbehövlig fika. Nu sitter jag i sängen och ska kolla vänner. Älskar jullov. Och imorgon är sista dagen på året 2013. 
fotografi., vardag. | | 2 kommentarer |

den 23

Längesen jag skrev något nu, men har inte tagit så mycket bilder det senaste. I fredags gick jag i alla fall på jullov och firade det med att se the Hobbit 2 på bio! Sååå himla bra. Vill läsa boken en vacker dag (när jag orkar). Idag började jag istället läsa "Divergente". Hann bara läsa 50 sidor, men bra än så länge.
Annars har de tre senaste dagarna bestått utav julklappsinköp, trängas bland massa folk, träffa Lina och prata, skratta, sova, gråta med henne. Samt nattpromenad med familjen, sushidejt med Anna och nu har jag precis klätt granen. Bra start på lovet. Imorgon är det JULAFTON!! ok där lät jag mer taggad än vad jag är. Men det ska bli kul, men längtar nästan mer till juldagen om jag ska vara ärlig. Fast det är ändå något speciellt med julafton och detta året har jag nästan ingen aning om vad jag ska få vilket gör mig mer taggad. Nu ska jag forsätta läsa tänkte jag och sedan äta julskinka. God Jul
vardag. | | Kommentera |

stormen och vågorna - jonathan johansson

Har börjat älta massa sommarbilder för att få energi. Asså åh allt var så bra och underbart. Känns som att nästa sommar inte kommer kunna bli så bra. Så typiskt mig att tänka så. Min grundinställning: Tänk att allt kommer bli skit så blir du förvånad när det inte är det. I dag så var jag på möte om vår projektresa till Berlin till våren och blev jättetaggad. Sen kom jag på "va inte för taggad för då kommer du bara bli besviken". Vet inte om det är sunt eller dumt att tänka så?
Har annars haft en bra dag. Bara tre lektioner och träffade lina för lite"kallprat" (ordvits, lol vi pratade där det var kallt). Funderar dock på om jag är lätt magsjuk för mår illa då och då under dagen. Men det blir aldrig mer än att jag mår illa. Vad är detta? Slut på kvällsfunderingar. Nu blir det samhällsplugg
vardag. | | Kommentera |
Upp