den tjugosjätte juli

En gosig bild på mig och lina från en kvällspromenad i mitten av juli.
Annars är livet väldigt bra. Igår fikade jag med Hanna och tog en väldigt skön löptur på kvällen. Glömmer typ bort hur skönt det faktiskt kan vara. Har också börjat "lära mig" att springa med musik. Har upptäckt att det är väldigt skönt. Idag ska jag förbereda mitt tal till pappa på hans 50-årskalas. Är så himla nervös för har inte förberett något och det är imorgon.Aja det löser sig väl. Efter pappas fest så ska jag till Linas sommarstuga i Norge. Det ska bli så himlahimla mysigt!
auf wiedersehen

sommarlovsdagar

Igår vaknade jag vid lunchtid hos albin och gick ut och åt mysig sommarfrukost. Kvällen innan hade vi sett "Känn ingen sorg" som va en väldigt fin film baserad på Håkans låtar. Så himla bra, måste se den snart igen! Och sen åt vi tårta på bergakungens tak och firade Johannes som fyllde år!
Igårkväll träffade jag också Ina och tog en kvällsdopp och kollade vänner och sen sov vi på min balkong. så himla himla gosigt. Idag gick jag upp tidigt och bakade chokladbollar och grattade mamma som fyller år!
Sen skulle jag cykla bort till Hanna, men så spöregnade och åskade det så jag fick vända tillbaka. så himla jobbigt. Är även extra lättretad/sårbar just nu i denna tiden på månaden (hehe) så fick typ ett psykbryt mitt i skogen. Men så kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här och försöker få tillbaka värmen.
Ikväll sover jag nog hos gosiga Annisen.
 
(förlåt om detta kanske inte var jätteintressant men vill bara skriva av mig så att jag också ska kunna minnas allt jag gjort under sommaren sen)

sommarteam

 
hej. är hemma igen efter en vecka på underbaraste Åh. Det har faktiskt varit en av de bästa veckorna på länge. Tänker hela tiden på att det är sånnahär dagar man kommer minnas sen när vardagen börjar igen. När träden tappar löv och himlen förblir grå, då kan man tänka tillbaka på dagar som dessa. (poetiskt det lät. men det är sant)
Vi var alltså "sommarteam" på Åh, vilket innebär att man jobbar där och i gengäld för bo och äta där. Badade faktiskt varje dag när vi var där och det var faktiskt inte alls särsklilt kallt. Vi spelade mycket volleyboll, hade väldigt omogen humor hela tiden haha, rensade sly och drack festis när vi inte orkade rensa mer. orkar inte rabbla upp allt men det var helt enkelt jättebra!
Nu ska jag krypa ner i min säng som jag saknat. puss.

bubblor bubblor bubblor

gosiga bilder från linas lilla kalas.
Har egentligen inget vettigt att skriva men ville uppdatera lite nu när jag är hemma. Idag har sovit, till halv ett?? senaste tiden jag har vaknat på hittills detta lovet. Väldigt skönt i alla fall. Sen har jag ätit lunch, städade huset och tjäna lite pengar. Sen har jag också börjat packa lite inför sommarteam på måndag! Ska till åh och jobba där och va med massa härliga personer. det blir nog fint. Nu hade jag tänkt sticka ut och springa. Sen hade tydligen familjen tänkt åka till restevattnet och mysa, så det hänger jag nog med på. Imorgon åker jag nog ut till farmors sommarstuga en sväng och sen kommer lina hit! Var som sagt mest sugen på att skriva av mig lite. KRAM

Grundsund en solig dag i juli

Har haft världens mysigaste dag med Anna i Grundsund. vi kom dit vid tio och köpte lite jordgubbar, choklad och dricka och sedan gick vi till klipporna, där vi solade, badade (TVÅ gånger. det va svinkallt), åt ceasarsallad, lyssnade på podast/musik, fotade och bara hade det skönt! vill ha fler dagar som denna! När jag kom hem landade jag direkt i sängen, funderar på att försöka va lite hurtig och sticka ut och springa. Har tränat så otroligt lite denna sommaren. innan lovet tänkte jag "då har jag massa tid. kommer träna varje dag". har alltid så höga ambitioner som jag sällan lever upp till. Aja jag får väl göra mitt bästa. fem kilometer bör jag klara av. puss

Greece 2013


 
 
Kom hem ifrån grekland i måndags. Heeelt underbart har det varit! Tyckre nog det bästa har varit värmen, att läsa bok, ligga på stranden, lyssna på podcasts samtidigt som man gliderfram i en segelbåt. Och även att äta på restaurang varje dag och bara unna sig massa gott hela tiden. Och sen på kvällarna när vi spelade kort. Det lär verkligen komma upp fler bilder har bara redigerat och valt ut några stycken. Det är svårt att sammanfatta en resa när man uppleft mycket under en ganska lång tid men det var fantastiskt. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska ta igen lite serier. puss

RSS 2.0