den tjugosjätte juli

En gosig bild på mig och lina från en kvällspromenad i mitten av juli.
Annars är livet väldigt bra. Igår fikade jag med Hanna och tog en väldigt skön löptur på kvällen. Glömmer typ bort hur skönt det faktiskt kan vara. Har också börjat "lära mig" att springa med musik. Har upptäckt att det är väldigt skönt. Idag ska jag förbereda mitt tal till pappa på hans 50-årskalas. Är så himla nervös för har inte förberett något och det är imorgon.Aja det löser sig väl. Efter pappas fest så ska jag till Linas sommarstuga i Norge. Det ska bli så himlahimla mysigt!
auf wiedersehen
vardag. | | En kommentar |

sommarlovsdagar

Igår vaknade jag vid lunchtid hos albin och gick ut och åt mysig sommarfrukost. Kvällen innan hade vi sett "Känn ingen sorg" som va en väldigt fin film baserad på Håkans låtar. Så himla bra, måste se den snart igen! Och sen åt vi tårta på bergakungens tak och firade Johannes som fyllde år!
Igårkväll träffade jag också Ina och tog en kvällsdopp och kollade vänner och sen sov vi på min balkong. så himla himla gosigt. Idag gick jag upp tidigt och bakade chokladbollar och grattade mamma som fyller år!
Sen skulle jag cykla bort till Hanna, men så spöregnade och åskade det så jag fick vända tillbaka. så himla jobbigt. Är även extra lättretad/sårbar just nu i denna tiden på månaden (hehe) så fick typ ett psykbryt mitt i skogen. Men så kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här och försöker få tillbaka värmen.
Ikväll sover jag nog hos gosiga Annisen.
 
(förlåt om detta kanske inte var jätteintressant men vill bara skriva av mig så att jag också ska kunna minnas allt jag gjort under sommaren sen)
vardag. | | Kommentera |

sommarteam

 
hej. är hemma igen efter en vecka på underbaraste Åh. Det har faktiskt varit en av de bästa veckorna på länge. Tänker hela tiden på att det är sånnahär dagar man kommer minnas sen när vardagen börjar igen. När träden tappar löv och himlen förblir grå, då kan man tänka tillbaka på dagar som dessa. (poetiskt det lät. men det är sant)
Vi var alltså "sommarteam" på Åh, vilket innebär att man jobbar där och i gengäld för bo och äta där. Badade faktiskt varje dag när vi var där och det var faktiskt inte alls särsklilt kallt. Vi spelade mycket volleyboll, hade väldigt omogen humor hela tiden haha, rensade sly och drack festis när vi inte orkade rensa mer. orkar inte rabbla upp allt men det var helt enkelt jättebra!
Nu ska jag krypa ner i min säng som jag saknat. puss.
vardag. | | En kommentar |
Upp