fina tider

 

Hallå! Längesen jag skrev något nu, men livet kom emellan he he. Har haft väldigt mycket i skolan som vanligt men nu är jag snart klar med sista uppgiften i samhällskunskap innan lovet. Åh frihet. Har faktiskt inte så mycket plugg över detta lovet, väldigt skönt ska jag säga er! Bilderna är föresten från det senste förutom sommarbilden på mina fötter. Idag kläcktes våra kycklingar vi har på naturkunskapen, såå söta var dem! Fick så mycket fashback från kindergarten i Schweiz då vi också hade kycklingar där ett tag! Fina tider. Annars har jag även införskaffat mig en ny ryggsäck som jag är lite smått kär i. Nä nu ska jag bli klar med samhällsuppgiften och sedan kanske ge mig ut på en springtur. Kram på er!

spin my world

Min älskade jordglob
Hej. Har haft en liten jobbig natt och spydde en gång. Så bestämde mig för att inte åka till skolan idag. Hade världen största matteprov som jag missar. Men tror det va bäst för kan ju inte gå till skolan om jag spytt. Mår i alla fall ganska bra för tillfället. Hoppas kunna gå till skolan på fredag i alla fall! Annars ska jag skriva lite på en inlämning om jag orkar och sen ska jag kolla sista avsnittet av pretty little liars!! Kram på er!

vårbilder


jag kommer älska dig när jorden gått under

 Älskar skrattbilder. Man blir så glad! Fick även nöjet att träffa denna söta tjej idag. Pizzabak (och ätande), matkoma och kolla på söta kaniner var väl mest det vi gjorde. Skönt att komma bort från allt lite. + Håkan släppte en ny låt idag också! och jag hade sovmorgon. bra dag helt enkelt.

en måndag i mars

Har beställt bilden ovan som jag ska ha i storbild som tavla. Har alltid velat ha en blid jag tagit som tavla och bara kunna säga "jag tog den!", har bara aldrig gjort det. Men nu är den på väg! Tror det kommer blir riktigt snyggt. Valde bilden eftersom jag tror den passar bäst till mitt rum.
Annars har det varit en måndag som de flesta andra måndagar, fast var extra trött idag. Sista lektionen värkte det riktigt i huvudet. Nu när jag varit hemma ett tag och "landat" (som mina föräldrar brukar säga) så har det släpt. Vet inte hur jag ska hinna med allt i skolan bara. Aja det löser sig. Får väl börja sätta igång med det. Kram

rubrik

Hej! Fick bli lite tråkiga mobilbilder söndagen till ära.Fick en ny lampa på släktkalaset! Åh älskar den. Det blev ett väldans mysigt släktkalas som avslutades med melosifestivalen med kusiner och Ina. gos. Nu är farmor och farbror här och jag sitter och försöker plugga lite. Har panik över allt i skolan. Vi har två stora inlämningar, ett naturkunskapsprov, matteprov, svenskaprov och allt detta på två veckor. Vill bara gräva ner mig eller typ ta ett sabbatsår. Aja tar mig nog igenom det. förhoppningsvis. ha en fin söndag

bed of roses


Hej! Så himla underbart väder idag. Kände mig nästan lite tvungen att hoppa i joggingskorna och springa i det fina vädret. VÄldigt skönt men det gick inte så lätt idag. var död efter 5,5 km. Innan det bakade jag chokladmuffins. Alla mina lektioner var inställda idag. så skönt! Hade tänkt plugga hela dagen men har inte ens börjat hehe. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vaknade liksom elva när jag hade tänkt gå upp nio! aja.
Fotade precis rosorna på bordet som håller på att visna. Det blev väldigt bra bilder så funderar på att skriva ut en som jag kan ha som tavla. Vill nämligen ha en bild på någon blomma typ. det skulle va fint. Kram på er!

me and my baby

Jag och min älskling!
Kom hem för ett tag sen. Ganska go onsdag, jag och anna åt cactuz så gott! Det gjorde också att jag fick mer energi till skolan faktiskt. Energin kanske också berodde på vetskapen om att jag kommer vara hemma imorgon, såå skönt. Ska dock plugga men ändå. skönt. Annars har jag kommit hem och druckit två koppar kaffe, kollat pll och skrivit klart en engelskatext. Ganska go dag. Lovar att lägga upp fler "riktiga" bilder snart. Ha en fin dag! 

This town is a prison, and I want to break free

Bild från en photoshoot med lina för längesen.
Måndag igen, tyckte helgen gick så himla fort. Men det kanske var för att jag för en gångs skull hittade på grejer på helgen haha. Friidrottsem, släktkalas (som sagt) och söndagen spenderade jag med bästa ina. så himla kul att umgås med folk man kännt så länge.
Men nu är det vardag igen och orkar inte skola. Längtade verkligen hem sista lektionen och när jag kom hem la jag mig i sängen och åt jag massa gott. Känner att jag verkligen behöver plugga också. och träna. Får nog börja med det nu, kram på er!

friidrotts-EM

Hej på er. Igår hade jag en underbar dag med Ida. Vi bestämde lite spontant att dra och kolla på friidrottsem. Har aldrig kollat på något live typ, så det va jättekul. Carolina Klüft satt tre rader framför oss! försökte ta en paparazzibild på henne om ni ser. Sen åkte jag till mina kusiner på släktkalas, mysigt slut på bra dag.
Idag ska jag plugga hela dagen typ. Hade så gärna dratt ut och sprungit idag när det är så fint väder. Hoppas min förkyldning går över snart. Kram

RSS 2.0