30 maj, torsdag

Har haft en über mysig dag. Hade idrott första lektionen, då jag pratade med Anna om det mesta här i livet. Bland annat om hur vår inre ålder typ är 40 haha! Vi är så lika i vissa saker. Sedan hade jag tyska muntligt trots att jag redan fått mitt slutbetyg i tyska. Fick sedan även veta (men risk för att låta skrytig) att jag fick A på hörförståelsen. Blev så glad. när det kommer så svart på vitt att man är bra så tar jag det verkligen till mig.
Sedan åkte jag hem och sen in igen och träffade Lina i stan. Tog en fika och sedan åkte vi till Ikea. Har aldrig varit där sen de öppnade här i uddevalla. Det var så otroligt likt det Ikeat i göteborg, vilket gjorde att jag fick massa flashbacks från när jag ver liten och sprang runt bland de stora lagerhyllorna. Fick med mig lite fina smågrejer! Jag och lina skämde ut oss lite och skjutsade varandra på ikeavagnarna och jag skrattade sådär högt så att alla vänder sig om och kollar (som mitt skratt har en tendens att göra). En bra torsdag helt enkelt. Tror kanske inte att mitt svenskatal imorgon blir jättebra. men det va det värt.

en regnig onsdag

Hej. Fick en söt kommentar som undrade vart jag redigerar mina bilder? Och det gör jag i Adobe Photoshop CS5. Ett jättebra program!
Annars ligger jag nu i uterummet med gosiga siri och hör regnet smattra mot taket. Håller just nu på att skriva min sista uppsatts i psykologin. Denna uppgiften avgör mitt betyg, så vill verkligen att den ska bli bra. Annars har jag gjort alla nationella prov nu! såå skönt. Men kan inte andas ut riktigt än för har två prov, en inlämning och ett tal kvar. Men det ska nog gå bra. Ville bara kika in lite. Nu får jag återgå till psykologin. kram

tjugotredje

vårfotografier 2013
 
Har precis ätit en smoothie och en toast i världsklass. Hade bara en idrottslektion och sedan väntade jag en timma och 30 min tills bussen kom. För att få tiden att gå snabbare köpte jag lite mellanmål och satte mig på biblioteket med alla pensionärer. Så mysigt/skönt liv verkar de ha. Lånade också en bok som jag egentligen tänkt spara tills sommaren men kunde inte hålla mig så lånade Sarah's Key. Hade tänkt läsa den på svenska men den var utlånad så får ta mig igenom den på engelska och hittills har det ju gått bra. Annars har jag solat lite och funderar nu på att övervinna min lathet och sticka ut och springa. hoppas jag klarar det.

maskrosor är också fina

 Man kanske inte ska säga att man är nöjd med en bild (jantelagen), men tycker verkligen om denna, speciellt fin blev den i svartvit speciellt. Kanske borde göra den som tavla?
Hur soom helst, idag har jag skrivit nationellt matteprov. Skönt att bli av med det. Kände dock att det inte gick super bra, men ändå helt okej. Sedan hade jag en samhällskunskapslektion innan jag träffade Linisen. Saknat den tjejen.Åt jordgubbar och försökte catcha up så mycket vi kunde på en timme. Sen hade jag möte om tyskautbytet, kände efter mötet att det blev för jobbigt så drog mig ur. Komme bli så himla mycket i tvåan så kan nog inte vara borta i två veckor. Lite synd. Men kanske bokar en resa till schweiz i höst. Nu ska jag fortsätta lata mig och belöna mig med pluggfri dag. kram

maj


för att ibland är det bara så skönt att skriva av sig lite.

härliga mobilbilder ur arkivet. Har haft en skön ledighet i alla fall. Åkte till Ida i torsdags och gosade med hennes otroligt söta kattungar och sen på fredagen fick jag som födelsedagspresent pedikyr!! Väldigt rolig upplevelse! Och sen åkte jag in till stan och hade en heldag med kusinen lovisa, christina och mamma. Köpte en svart kjol som jag varit på jackt efter länge. Och nu i lördags var ja hemma, solade lite, pluggade lite, sprang lite, kollade lite new girl. Skön dag. Och idag är det söndag. Snart blir det tillbaka till skolan. Nästa vecka är väldigt stressig. Ska bland annat springa mellan göteborgsvarvet, kolla på teaterföreställning, ha utvecklingsamtal, ha nationella i engelska och plugga som en dåre inför nationella i matte. Därför har det varit såå skönt att vara lite ledig nu. Började dagen med en långpromenad med pappa. mysigt. kram på er.
 

om rosor och sommaren

Läser Alex Schulmans "skynda att älska", mysig bok om hans uppväxt typ. Trodde dock att det skulle hända lite mer, men funkar utmärkt att läsa nu när man inte har så mycket tid med all skola. Taggar sommaren, ska läsa massa när jag solar och allt. Åh tänk på segelbåten i grekland, så ligger jag där och läser samtidigt som jag glider fram genom det svala vattnet. vill ha sommar NU. Men det är faktiskt inte så långt kvar nu!
Idag hade jag gärna varit hemma och njutit av solen istället för att sitta i ett klassrum där parsiennerna är helt neddragna och man är trött. För att förgylla denna måndag köpte jag en chokladkaka som jag smälte när jag kom hem och som jag sedan doppade massa god frukt i. Men nu behöver jag plugga, två redovisningar innan onsdag. kram

första maj

hej.min kära vän Anna tyckte jag skulle uppdatera så nu gör jag det. passionen(ville använda det ordet hehe) till fotografering har kommit tillbaka lite nu på våren. Har förövrigt haft en underbar första maj. Sovit ut, solat, tränat med mamma, ätit grillat och sått citronkärnor haha. Ovan ser ni ett recept på en jättegod smoothie som jag tycker alla borde göra!  Ha en fin kväll!

RSS 2.0