30 maj, torsdag

Har haft en über mysig dag. Hade idrott första lektionen, då jag pratade med Anna om det mesta här i livet. Bland annat om hur vår inre ålder typ är 40 haha! Vi är så lika i vissa saker. Sedan hade jag tyska muntligt trots att jag redan fått mitt slutbetyg i tyska. Fick sedan även veta (men risk för att låta skrytig) att jag fick A på hörförståelsen. Blev så glad. när det kommer så svart på vitt att man är bra så tar jag det verkligen till mig.
Sedan åkte jag hem och sen in igen och träffade Lina i stan. Tog en fika och sedan åkte vi till Ikea. Har aldrig varit där sen de öppnade här i uddevalla. Det var så otroligt likt det Ikeat i göteborg, vilket gjorde att jag fick massa flashbacks från när jag ver liten och sprang runt bland de stora lagerhyllorna. Fick med mig lite fina smågrejer! Jag och lina skämde ut oss lite och skjutsade varandra på ikeavagnarna och jag skrattade sådär högt så att alla vänder sig om och kollar (som mitt skratt har en tendens att göra). En bra torsdag helt enkelt. Tror kanske inte att mitt svenskatal imorgon blir jättebra. men det va det värt.
vardag. | | Kommentera |

en regnig onsdag

Hej. Fick en söt kommentar som undrade vart jag redigerar mina bilder? Och det gör jag i Adobe Photoshop CS5. Ett jättebra program!
Annars ligger jag nu i uterummet med gosiga siri och hör regnet smattra mot taket. Håller just nu på att skriva min sista uppsatts i psykologin. Denna uppgiften avgör mitt betyg, så vill verkligen att den ska bli bra. Annars har jag gjort alla nationella prov nu! såå skönt. Men kan inte andas ut riktigt än för har två prov, en inlämning och ett tal kvar. Men det ska nog gå bra. Ville bara kika in lite. Nu får jag återgå till psykologin. kram
vardag. | | Kommentera |

tjugotredje

vårfotografier 2013
 
Har precis ätit en smoothie och en toast i världsklass. Hade bara en idrottslektion och sedan väntade jag en timma och 30 min tills bussen kom. För att få tiden att gå snabbare köpte jag lite mellanmål och satte mig på biblioteket med alla pensionärer. Så mysigt/skönt liv verkar de ha. Lånade också en bok som jag egentligen tänkt spara tills sommaren men kunde inte hålla mig så lånade Sarah's Key. Hade tänkt läsa den på svenska men den var utlånad så får ta mig igenom den på engelska och hittills har det ju gått bra. Annars har jag solat lite och funderar nu på att övervinna min lathet och sticka ut och springa. hoppas jag klarar det.
vardag. | | 2 kommentarer |
Upp