en torsdag

Har haft fotolektion idag! Fotade i studion som jag älskar. så kul verkligen. Har haft en bra torsdag, tycker inte att det är så jobbigt att ta sig till skolan för tillfället. Dagarna går fort när man har roligt. Igår träffade jag till exempel min fina lina och vi tog en välbehövlig fika. Nu har jag dock en massa arbeten och prov som tynger mig, men efter de två kommande veckorna är jag äntligen fri och kan lägga halva gymnasietiden bakom mig.
Idag måste jag bli klar med religionen och annars ska jag gå och lägga mig tidigt. Imorgon efter skolan kommer Anna till mig och vi ska baka julgodis, skriva önskelistor och saker som hör julen till. På söndag är det ju advent. å nu kommer den bästa månaden på året.
vardag. | | Kommentera |

måndag den tjugofemte november

Såg Catching Fire i lördags och blev kär! Den var SÅ bra, bättre än ettan och känner för att läsa böckerna igen. Är överhuvudtaget sugen på att läsa och taggar verkligen jullovet. Då ska jag läsa "and the mountains echoed" och sedan har jag hört om en bok som heter "Divergent". Den ska tydligen likna hungerspelen lite grann. Och nu när vi läst om Svensk historia i skolan blev jag sugen på att läsa Arn-böckerna. Det finns så mycket att läsa. Vill dock helst ligga på en strand i ett varmt land där det känns som att tiden står stilla när jag läser. Men min säng och en kopp té får väl duga.
Idag är det 25 november och snart är det första advent och första december! Åh va mysigt. Det jag ser framemot mest är nog julkalendern och de röda gardinerna.
Idag var det måndag och jag började dagen med att springa tre kilometer på gymmet. Kändes bra. Sedan gick jag på lektion efter lektion. När jag stängde matteboken gick jag ner och klippte mig. Som vanligt bara toppning som ingen märker. Tog efter det en mysig fika på Lejas med fina Anna. Nu är jag hemma hos gosigaste Siri och måste verkligen göra klart svenska uppgiften som skulle varit inne igår.
vardag. | | En kommentar |

"jag borde..."

jag borde plugga. jag borde plugga. jag borde plugga. Men har verkligen ingen motivation eller ork. Inte för att det inte gått bra på det jag gjort tidigare utan mer att det känns som att det är så mycket och jag orkar inte leva upp till allt längre. Kanske borde sänka mina krav så att uppgifterna inte känns så stora.
Jag har hur som helst haft en skön morgon, kollat och levt mig in i bästa "the carrie diaries", ätit, redigerat bilder och försökt plugga. Testade att redigera på lite olika sätt. Kul är det i alla fall. Om inte allt för många timmar åker jag in till stan med Ina och möter upp Anna för att se Catching Fire på bioduken. Åh ska bli så kul att se den! Har läst hela triologin och älskat den (i alla fall stora delar av den). Längtar. Men det är ett tag kvar och en del saker jag borde göra innan dess.
fotografi., porträtt. | | Kommentera |
Upp