Höstlovet 2013

London var bäst. Att vara i en så levande stad och man går runt och känner att man befinner sig i händelsernas centrum. I ett land som har ägt stora delar av världen, där människor och fynd från hela världen finns. Att besöka platser som jag sett så mycket bilder på, skrivit så många skolarbeten om, att få se dem i verkligheten. Jag såg ju till exempel Claude Monets målning på den Japanska bron, en tavla jag skrivit och ritat av som liten, så fantastiskt att se orginalet som han målade en meter framför sig. Att dela allt detta med min fina pappa gjorde allt ännu bättre. Hade gärna varit där mycket längre och jag kan med säkerhet säga att det inte var sista gången jag besökte denna fantastiska stad som jag faktiskt blivit lite förälskad i.
 
Efter min vistelse i mitt kära London, var det komplikationer med flyget hem. Stormen Simone drog över Sverige och efter ett obehagligt försök att landa i Göteborg, styrde piloten planet mot Stocholm. Vi fick vänta där i en och en halv timme innan bussen mot Säva gick. Sedan fick vi stopp med bussen och stod stilla i tre timmar innan en ersättningsbuss kom. Jag gick och la mig halv tio och vaknade vid fem av sms från Lina, som sedan kom hit. Hon sov här och vi pratade natten lång om det mesta. Dagen där på åt vi god frukost och tog en fika i stan innan jag åkte till Anna för att sova hos henne. Vi hade väldigt mycket att prata om, och vid halv tre fick vi ge upp trots att mycket var osagt. Idag är det onsdag och jag hade en mysig frukost hos Anna innan vi skiljdes åt och jag satte mig på en stads buss till tonerna av Gravity av favorit bandet. Jag köpte sedan alldeles för dyrt smink innan jag gick upp till Lina. Där bjöds det på en god kladdkaka och prat på balkongen. Nu sitter jag i min säng efter en promenad med Mamma och kollar Carrie Diarries, målar naglarna och vilar efter hektiska men underbara dagar som jag kommer minnas. Har massa mer att berätta och visa från London men tar det någon annan gång.
vardag. | | En kommentar |

dagarna innan lovet

gosar med mina bröder, äter chokladbokkar med anna och pölsar genom löv hem från skolan. Börjar förövrigt känna mig extremt trött på skolan. Vill bara sova ut och vara ledig. men om TVÅ dagar åker jag till london. är så taggad. Då ska jag bara shoppa massor, äta gott, umgås med min fina pappa, besöka kända platser och lyssna på vacker engelska. Gråa dagar som denna, vill jag helst sitta instängd på mitt rum och läsa böcker i skenet av ett ljus. Imorgon har jag svenska redovisning och jag är inte redo. Det kan bli intressant. Efter skolan träffar jag i alla fall min kära vän Lina. nu ska jag försöka bli redo
vardag. | | Kommentera |

en höstfredag i oktober

Hej! Ovan ser ni bilder från dagen, hade bara två lektioner idag, foto och idrott. Men glömde idrottskläder (väldigt synd..) så efter att ha taigt bilder i bitande kyla (seriöst), så var det ett tag till bussen gick. Så jag satt mig på coffeeroomer och unnade mig en dyr latte och pluggade några mattetal. Väldigt mysigt faktiskt. När jag kom hem åt jag min underbara vegetariska lasange. Nu kommer Anna snart och ska sova här! Ska bli så himla mysigt att träffa tjejen igen. Känns som att det va längesen vi sågs. Nu måste jag skynda mig ner och möta upp henne! puss.
vardag. | | Kommentera |
Upp