Höstlovet 2013

London var bäst. Att vara i en så levande stad och man går runt och känner att man befinner sig i händelsernas centrum. I ett land som har ägt stora delar av världen, där människor och fynd från hela världen finns. Att besöka platser som jag sett så mycket bilder på, skrivit så många skolarbeten om, att få se dem i verkligheten. Jag såg ju till exempel Claude Monets målning på den Japanska bron, en tavla jag skrivit och ritat av som liten, så fantastiskt att se orginalet som han målade en meter framför sig. Att dela allt detta med min fina pappa gjorde allt ännu bättre. Hade gärna varit där mycket längre och jag kan med säkerhet säga att det inte var sista gången jag besökte denna fantastiska stad som jag faktiskt blivit lite förälskad i.
 
Efter min vistelse i mitt kära London, var det komplikationer med flyget hem. Stormen Simone drog över Sverige och efter ett obehagligt försök att landa i Göteborg, styrde piloten planet mot Stocholm. Vi fick vänta där i en och en halv timme innan bussen mot Säva gick. Sedan fick vi stopp med bussen och stod stilla i tre timmar innan en ersättningsbuss kom. Jag gick och la mig halv tio och vaknade vid fem av sms från Lina, som sedan kom hit. Hon sov här och vi pratade natten lång om det mesta. Dagen där på åt vi god frukost och tog en fika i stan innan jag åkte till Anna för att sova hos henne. Vi hade väldigt mycket att prata om, och vid halv tre fick vi ge upp trots att mycket var osagt. Idag är det onsdag och jag hade en mysig frukost hos Anna innan vi skiljdes åt och jag satte mig på en stads buss till tonerna av Gravity av favorit bandet. Jag köpte sedan alldeles för dyrt smink innan jag gick upp till Lina. Där bjöds det på en god kladdkaka och prat på balkongen. Nu sitter jag i min säng efter en promenad med Mamma och kollar Carrie Diarries, målar naglarna och vilar efter hektiska men underbara dagar som jag kommer minnas. Har massa mer att berätta och visa från London men tar det någon annan gång.

dagarna innan lovet

gosar med mina bröder, äter chokladbokkar med anna och pölsar genom löv hem från skolan. Börjar förövrigt känna mig extremt trött på skolan. Vill bara sova ut och vara ledig. men om TVÅ dagar åker jag till london. är så taggad. Då ska jag bara shoppa massor, äta gott, umgås med min fina pappa, besöka kända platser och lyssna på vacker engelska. Gråa dagar som denna, vill jag helst sitta instängd på mitt rum och läsa böcker i skenet av ett ljus. Imorgon har jag svenska redovisning och jag är inte redo. Det kan bli intressant. Efter skolan träffar jag i alla fall min kära vän Lina. nu ska jag försöka bli redo

en höstfredag i oktober

Hej! Ovan ser ni bilder från dagen, hade bara två lektioner idag, foto och idrott. Men glömde idrottskläder (väldigt synd..) så efter att ha taigt bilder i bitande kyla (seriöst), så var det ett tag till bussen gick. Så jag satt mig på coffeeroomer och unnade mig en dyr latte och pluggade några mattetal. Väldigt mysigt faktiskt. När jag kom hem åt jag min underbara vegetariska lasange. Nu kommer Anna snart och ska sova här! Ska bli så himla mysigt att träffa tjejen igen. Känns som att det va längesen vi sågs. Nu måste jag skynda mig ner och möta upp henne! puss.

allén är inte så dålig ändå

Fick frukost på sängen av fina mamma, gosade med sötaste siri, och den tredje bilden visar den vackra vägen jag går på för att komma hem varje dag. Idag var jag den enda som gick av på min hållplats och jag kunde pölsa genom lövhögarna och le åt vacker musik. Har för ovanlighetens skull varit en väldigt effektiv dag i skolan. Men känner mig verkligen inte förberedd för engelska presentationen imorgon. Sen jag kommit hem har jag lagat vegitarisk lasange och kollat på svenska hollywoof fruar. Så skönt att koppla bort allt med skolan för en stund. Egenteligen har jag kanske inte överdrivet mycket men jag tar inte tag i det och känner mig omotiverad eftersom jag inte fått så mycket respons på det jag gjort. Aja snart är det lov och då ska jag åka till London och inte tänka ett dugg på skola eller andra kravfyllda saker. 

orkeslös

egotime. hö hö. Mamma väckte mig imorse och det enda jag ville var att ligga kvar under mitt varma täcke. Hela dagen bestod mest utav längtan efter att återförenas med täcket. Men en spontant lunch med Lina gjorde dagen lite bättre, och efter skolan hittade och köpte jag ett fint vinrött nagelack. Nu ligger jag under mitt blommiga täcke och kollar serier. Vill göra detta resten av dagen men måste plugga och borde kanske också springa. Får se vad jag orkar. (haha vilken pepp/inspo-blogg va? aja alla har sina dagar)

helg

Lite bilder från gårdagens fotolektion. Hade en skön lugn fredag med film och höstfika hos mormor. Vill verkligen vara där oftare. Såg filmen "The Great Gatspy", tyckte att den första halvtimmen var ganska dålig, men snabbt blev den jättebra och jag verkligen sögs in i filmen. Den var väldigt annorlunda, och ibland kanske lite för annorlunda, men jag älskade budskapet och skådespelarna. Se den tycker jag!
Idag sov jag ut för första gången på väldigt länge. Har verkligen sovit jättedåligt hela veckan. Men vaknade för en stund sen och har käkat frukost druckit mitt kaffe och kollar på ett avsnitt av favoritserien. Sen är det matteplugga som gäller tills ikväll då jag åker till Lina och sover hos henne. Så bli så himla mysigt! kram

en regnig dag som blev en solskensdag

Hur snygg vän har jag ens? Jag slutade skolan kvart i ett efter att jag haft en redovisning som gick bra. Har faktiskt inte så mycket i skolan, för en sekund typ. Snart kommer det väl en ny våg. Lina klev i alla fall av bussen vid min hållplats idag och vi gick hem i regnet. Sedan har vi fotat, druckit te, ätit popcorn och skrattat. Minns ej senast jag skrattade såhär mycket. Alla borde ha en vän som Lina. puss

bon iver - blood bank

Foton från de senaste fotolektionerna. Det är så himla skönt att bara ha en lektion där man inte behöver prestera så mycket och vara kreativ och fota. Allt vi går igenom har jag kanske lite halvt kunnat innan, men nu förstår man verligen allt.
Hur som helst, efter fotolektionen i fredags, gick jag till biblioteket (älskar det stället seriöst), och sedan träffade jag Anna och Lina för en kanelbulle vid ån. Sedan köpte jag och Anna massa gott och åt det samtidigt som vi såg på något vi båda älskar: Ally Mcbeal, bäst. Vi låg uppe länge och pratade, med vissa personer har man verkligen så himla mycket att prata om. Tillslut somnade vi för att sedan vakna till Amerikanska pannkakor. Nu är jag ensam hemma och pluggar, som alltid känns det som. Aja idag är det i alla fall pluggväder ute så missar inget direkt.

livet har sina bra stunder

Åh sommarbilder. Hösten blev precis som jag alltid vetat, stressig. Känner hela tiden att jag inte hinner och måste plugga konstant. Måste nog också lära mig att inte förstora upp arbeten så mycket som jag gör. Skulle skriva en uppsats i historia, till exempel, som skulle vara ca max 3 sidor.. den är nio sidor lång nu:) Hur lyckas jag? Tycker ockås historia är så himla intressant vilket gör att jag tycker allt är viktigt att ha med.
Imorgon ska jag nog träffa Linisen i alla fall och jag har fotolektion. Och till helgen kanske jag sover över med anna och åker till göteborg. Behöver kanske plugga egentligen men orkar inte mer nu. Sitter på en lugn samhällslektion nu och slutar halv två. livet har sina bra stunder

RSS 2.0