let there be light

ser ut som reklambilder för sköna hem lr nåt<3
BIlder från lovet då jag bakade pizza och kladdkaka med förträffliga personer.
Imorse tränade jag och blev återigen påmind om hur skönt det är att träna på morgonen. Och det är mys att träna med mamma. Sedan har dagen flytit på med körlektion och sedan fika med fina Anna. Nu borde jag hetsplugga idrottsuppgift men... det gör jag inte. (mitt liv är spännande, jag vet)
Och imorgon ska jag köpa löparskor och (nog) sjunga lovsång i pingst. Annars taggar jag att åka till Berlin på söndag!!! next up; sova.

lycka

Det känns väldigt svårt att sammanfatta allt som hänt under ett läger. Men här kommer ett försök: Vi var ett gulligt litet gäng som läste bibeln, pratade om bibeln, lekte, solade, åt (mycket), sjöng. Jag skrattade mer än jag gjort på länge och mådde även bättre än jag gjort på länge. La knappt en tanke på skolan eller andra måsten. Jag bara var där med så fina personer. Kände också en väldigt stark gudsnärvaro vilket var väldigt fint.
Har skrivit två sidor om detta i mitt "tankar-block". Så känner egentligen inget behov av att skriva av mig. Kände mest för att titta in och säga att detta var det bästa på väldigt länge. puss

“Reserving judgements is a matter of infinite hope.”

Mamma är gullig på min dopdag, jag läser The Great Gatsby i uterummet, jag tränar och äter jordgubbar. Så har mitt liv sett ut det senaste. Sen sist jag skrev har pluggstressen minskat. Ibland krävs det bara att man fått gjort klart lite arbeten för att berget ska kännas övervinnerligt. Och skriver man av sig så känns det också bättre. Idag är första lovdagen och den ska innehålla en del plugg hade jag tänkt. Har en politikuppsatsoch en engelskauppsats att skriva. Ikväll händer i alla fall roligare saker, ska ha grillkväll med gosisar.
Och på torsdag åker jag till Åh! Där är man verkligen helt borta från plugget och omvärlden. Ska bli så skönt och fint att komma tillbaka dit igen! Längtar! Nu ska jag försöka komma igång med mina arbeten, ha det fint!

Och solen syns inte längre


 
stress, stress, stress. Befinner mig i tvåans mest stressiga period. Uppsatserna har lagt sig som ett berg. Ett berg som blir allt svårare att bestiga. Stressen kring framtiden finns också här. Kommer jag klara alla de svåra kurserna som ligger framför mig i trean? Nationella proven i maj, hur mycket kommer de sänka mitt betyg? Kommer jag ha jobb i sommar? Är jag en dålig vän om jag inte följer med på detta eller prioriterar skolan? Ska jag verkligen prioritera skolan över allt annat? Och hur går det med mitt körtkort? Är det inte meningen att man ska ta körkort samma dag som man fyller år? Är jag misslyckad annars? Vad ska folk tänka om mig om jag missar denna lektion?
 
Jag ligger vaken på natten fast min kropp vill sova, det är stressen som håller mig uppe. Som inte låter mig sova. Jag försöker att inte tänka på skolan och allt som stressar mig, men det går inte. Jag vill bara trycka på en snabbspolningsknapp som i sims. Vill bara spola fram till den 16 juni då jag lämnar allt. Men livet funkar inte så. Tiden går alltid lika långsamt. Och solen syns inte längre.

veckan

Bilder som kan sammanfattas: livet alternativt veckan. Jag har ätit gott, solat så mycket jag kunnat, börjat kolla på how i met your mother för att bota all pluggstress. Har nämligen sex uppsatser som ska vara klara nästa vecka, känns som ett bra tillfälle att börja kolla en ny serie. absolut. Blev i alla fall precis klar med mina åtta sidor om mellankrigstiden. Känns i alla fall bra att jag är inne i en ganska flitig period. Känns dock så himla fel och tråkigt att prioritera plugg över allt annat. Men om en vecka är det lov och tills dess vill jag vara klar med mycket så jag slipper plugga då, fast kommer nog behöva göra det i alla fall. Drömmer mig hela tiden några veckor fram, när vi åker till Kroatien och bor på en strand, läser böcker och har det bra. Det känns också skönt att det verkar ha löst sig med jobb för mig. Kanske är det därför jag för tillfället är ovanligt flitigt. Nu ska jag fortsätta vara det och läsa The Great Gatsby tills jag och pappa åker in och tränar, hej. 

vad vill du bli när du blir stor?

Älskar att fotografera! Vill bara bli bättre och bättre.
Idag är jag ledig! Eller ja "ledig", alla mina lektioner var på ett eller annat sätt inställda. Men jag har massor att göra så det blir till att plugga idag. Livet är i alla fall rätt bra. Igår kollade jag på en djurdokumentär och slogs av hur mycket jag älskar sånt. Kanske är mitt gammla drömyrke, vetrinär, inte helt borta. Fatta att få läsa om djur på heltid? Det känns också väldigt skönt att inte jobba med samhället. För känner mer och mer, att samhället är så himla komplext, jobbigt och hemskt. Orkar man verkligen jobba med det? Jobbar man med djur, slipper man alla etiska dilemman och stora frågor. Fast kanske är det viktigare att jobba med det? Väldigt mycket frågor och tankar far omkring i huvudet. Och va skönt det hade varit att bara vet vad man vill bli. Men kanske kommer jag på det snart.
Nu ska jag försöka plugga, så jag kan välja ett yrke jag vill ha.

RSS 2.0