när livet är bra

Har väldigt svårt för människor med mycket yta, som försöker tala om för omvärlden hur lätt och lyckligt livet alltid är. Som inte kan säga/erkänna att något är jobbigt. Men idag så jag faktiskt lycklig. Lycklig på riktigt. Känns som jag kan vara mig själv. Känns som jag vågar skita i vad folk tycker, och när jag gör det så upplever jag inte att folk drar sig undan/tycker mindre om mig, utan tvärt om! Känns då också som att folk tycker om mig för den jag är och inte för någon som jag försöker vara och det gör mig så himla lycklig. Livet är inte alltid såhär underbart som denna tisdag, när allt går ens väg och människorna runt om kring en är så fina och uppskattande (tror inte det är ett ord men aja). Ville bara tala om att idag är livet bra. Kom ihåg detta, framtidsAnna. När livet är suger. Komihåg att livet faktiskt kan vara bra ibland också.
vardag. | | En kommentar |

Om att vittna inför 150 personer

 
Idag fyller tjejen på översta bilden 18!! Grattade henne på hennes 18 årsfest i lördags och idag tog vi en lunch ihop. Fina Anna. Redigerade precis lite fler seglingsbilder! Även om jag älskar att hösten kommit så kan jag inte annat än att sakna att gå omkring på Gullholmen och se på alla pitoreska hus.
Lördagen var en en väldigt händelserik dag i övrigt. Vaknade på lördagen utav en väldig magont, och började dagen med att gråta, och dagen fortsatte lika emotionel. Skulle vittna eller tala om ett Gudsmöte inför 150-180 personer. Och har aldrig i hela mitt liv varit så nervös. Hann ångra mig flera gånger om. Men har så himla stöttande människor runt mig, och min församling är helt fantastisk. Alla människor är så uppmuntrande och fina, som en familj. Men tillslut efter mycket upp och ner och fram och tillbaka, så gjorde jag det. Mamma beskrev det som en andlig kamp och det kanske det faktiskt var. Efteråt var jag inne i något euforiskt rus. Åkte dock snabbt därifrån och iväg till Annas 18årsfest. En så fin kväll, och älskar att befinna mig i sammanhang där jag känner alla som är där och kan vara mig själv. Söndagen var mest en lång återhämtningsdag som jag behövde.
Nu har skolan dragit igång igen, hade min första geografilektion och ännu en körlektion. Känner att körkortet inte känns lika långt borta, och imorgon ska jag ha min provuppkörning!
vardag. | | Kommentera |

fancy

Min moster och hennes man hade 50årsfest förra helgen och jag klädde upp mig. Tycker det är så kul, och gillar frisyren jag börjat ha lite oftare. Okej klockan är ett och det är skola imorgon. Men jag känner mig själv så väl att jag vet att jag inte kommer somna för ens sent pga vänt dygnet så kraftigt. Därför är det ingen idé att gå och lägga sig tidigare.
Försöker plugga en del körkortsteori, det börjar närma sig mitt prov datum. Fattar inte riktigt hur det ens är möjligt att kunna en hel bok?? Aja jag får väl göra lite tester och hoppas på det bästa.
Imorgon/idag börjar alltså skolan 4 realz? Gal1. Sista året. Sista året att ge allt. Sedan blir det väl uppehåll för en tidi i alla fall. Känner mig redan nu ganska stressad och skolan har inte ens börjat. this should be fun. Aja får helt enkelt göra mitt bästa och försöka att nöja mig lite mera. Kanske också lyssna på kroppen och mitt välmående och återigen inte bry mig för mycket om vad andra ska tycka/tänka. Jobbade en del hemifrån förra året med skolarbetet och fick väldigt bra resultat ändå, så lär väl fortsätta så hehe. När jag bytte skola i höstas blev allt skolrelaterat mycket bättre för mig. Känns skönt att jag denna sommar inte har behövt ha ångest över om jag valt rätt skola/linje. Känns också väldigt skönt att kunna se ljuset i tunneln och alla säger ju att tvåan är värst och den är ju över nu! Imorgon ska i alla fall jag och min klass till Göteborg och gå på muséer med mera. Kan bli bra!
vardag. | | 3 kommentarer |
Upp