här kommer lyckan

Lite bilder från olika födelsedagsfirande. Gick på bio med favoriter och såg fantastiska Laleh, var på haagabadet och relaxade med anna, shoppingdag med mamma och klassen hade bakat till mig. Så himla bra dagar bara. 
 
Just nu sitter jag i min säng och kurerar mig. Har blivit väldigt förkyld. Hade verkligen kommit igång med träningen och allt... Aja hoppas det släpper snart. Hade bara en idrottslektion idag och den är jag inte med på pga förkyld. Så sov länge och har precis ätit frukost.
Igår hade jag tyskaprov och det kändes som att det gick jättebra. Träffade lina cyklande på sin fina damcykel. Vi tog en pratstund över varma drycker innan min buss gick. När jag gick hem från busshållplatsen var det helt mörkt och jag var helt ensam med colplays Amsterdam i öronen. Kände mig för stunden väldigt väldigt lycklig. Lyckan kan verkligen överrumpla en när man minst anar.
(ps. lyssna på låten. ds)
vardag. | | Kommentera |

arton år

Den lilla tjejen med på bilden är nu arton år. Känns helt sjukt. Läskigt hur man har förändrats. Undrar hur jag kommer vara om 10 år?
Artonårsdagen var i alla fall jättebra. Tillhör dock inte dem som har längtat efter sin artonårsdag och räknat ner dagarna. Men helt okej känns det i alla fall. Mer frihet. Men friheten kan vara läskig ibland.
Fyllde ju år på en måndag. Kom till skolan efter en jättemysig morgon med presenter, fina familjemedlemar, plättar, nutella och sång. Kom sedan till skolan där söta klasskamrater sjöng för mig. I skolan rullade dagen på och innan jag tog bussen hem, bjöd Anna mig på fika på vårt favoritcafé. När jag kom hem var jag jättetrött och läste And the mountains echoed. Älskar boken. Sedan åt jag jättegod soppa som pappa lagat, och efterrätt. Gick och la mig alldeles nöjd.
 
Har det annars ganska lugnt i skolan. I helgen ska jag bjuda hem några vänner och ha släktkalas. Livet är ganska bra för stunden i alla fall. Har inte pluggat på två dagar utan mest bara läst bok. Tänkte ta ett citat ur boken som jag tyckte var fint.
 
"They say, Find a purpose in your life and live it. But, sometimes, it is only after you hade lived that you recognize your lite had a purpose, and likely one you never had in mind."
- Khaled Hosseini (And the mountains echoed)
vardag. | | En kommentar |

summerbummer

 
Min kära lilla kamera har skadat sig och är på lagning. Tror den blev köldskadad stackaren. Har inte fotat på jättelänge och saknar det. Men snart är den nog tillbaka, i brist på bilder lägger jag in sommarbilder som alltid. Har förresten bokat resa till KROATIEN i två veckor!!!! med familjen, blir aldrig för gammal för att resa med familjen. Måste också skaffa sommarjobb hade jag tänkt. Ska ringa runt lite idag så får vi se om jag får något. Känner att sommaren långsamt planeras. Hoppas den blir bra.
Idag är det fem dagar kvar tills jag blir 18. Är lite vemodig inför det. Kommer kännas hemskt att inte klassas som barn längre. Samtidigt kommer snart en ny tid i mitt liv börja som kommer bli spännande då den är så oplanerad. Vet verkigen inte vad jag vill jobba som/utbilda mig till. Ena dagen vill jag bli arkeolog, andra vill jag bli psykolog. Så fort jag kommer i kontakt med något yrke börjar jag fundera på hur det skulle vara att jobba som det. Vi får se hur det blir. Men om jag känner mig själv kommer jag hinna ändra mig många gånger innan jag (förhoppningsvis) hittar rätt. Aja nu ska jag fortsätta jobba emot min osäkra framtid. Har en historieuppsats som gärna får bli klar idag.
vardag. | | En kommentar |
Upp