lämna verkligheten en stund

IMORGON ÅKER JAG TILL KROATIEN!!! Det var längesedan jag taggat såhär mycket inför en resa, hur länge har jag inte tjatat/drömmt om den? Sitter här i mina nyinköpta kläder och måste verkligen börja packa nu! Har i alla fall lånat en hel hög med böcker som jag ska försöka hinna läsa. Kanske skriver jag om den som jag tyckte bäst om när jag kommer hem? Kommer ju hem sista juni och efter det börjar en hel månad utav jobb, på mitt första riktiga jobb! Märks att jag är vuxen nu. Annars är livet bra, bara några få orosmoln syns på himlen. Varför är vissa beslut så jobbiga att ta? Eller varför är vissa frågor så jobbiga att ställa? Vi får väl se hur jag gör med allt. Nu ska jag lämna allt sådan och flyga över molnen. Snöain i olika världar som böcker öppnar upp för mig. Lämna verkligheten för en stund. Vi ses om två veckor (så vida jag inte får internet på något mirakulöst vis). kram!
vardag. | | En kommentar |

en tisdag

min pizza<3 miss it<3
hur fina? De firade 22 år tillsammans. det är en ganska lång tid.
varför har jag världens bästa familj? Undrar bara. Vi befann oss förra fredagen i Hunnebo och åt pizza samt sprang bland klippor.
Har fortfarande inte smält att jag inte har något i skolan de närmsta tio veckorna. Och trots att jag har massa tid nu så är jag för trött för att göra något. Sitter mest och tänker på koratien och hur bra jag ska ha det där. Och nu beställde jag precis två böcker, Legend och insurgent, som jag hoppas hinner komma innan kroatien. Igår träffade jag i alla fall fyra fina flickor för bönegrupp och idag är det bönegrupp men några andra fina flickor. Livet är fint.
Annars kretsar mina tankar kring vad jag vill göra efter studenten, då alla dörrar står öppna och jag kan göra precis vad jag vill! Nu ska jag lägga mig och läsa Jellicoe road i uterummet tills bussen går. bye.
vardag. | | En kommentar |

060614

Igår tog när jag kommit hem från studentkollande så bestämde jag mig för att ta med mig kameran och gå ut på en liten promenad. Naturligtvis började det spöregna efter ett tag och jag kom hem blötare än havet.
Det var förövrigt kul att se studenterna. Energin smittade av sig på mig och jag tänkte för första gången att min stundent kanske kommer bli ganska kul? (förresten Grattis Lovisa!)
Idag har varit ännu en regnig dag då jag inte haft supermycket energi. Försöker trorts det skriva på mitt sista arbete för andra året på gymnasiet! Så skönt! Fatta att jag klarade det? Kunde inte varit gladare över mina betyg heller! Dett skolår har varit så himla bra för mig! Vågade byta linje, och det gick bra?? Trodde att det skulle vara mycket jobbigare, men det blev så himla bra. Det har såklart varit ett jobbigt och stressigt år, men har trivts väldigt bra med upplägget och lärarna så jag är så nöjd.
Siri ligger i min säng och slickar tassarna samtidigt som regnet faller utanför mitt sovrumsfönster. Sitter och funderar på hur sommaren kommer att bli. Den blir nog aldrig lika bra som förra sommaren (typiskt mig att alltid ha låga förväntningar), för i år behöver jag jobba. Igår kom jag förresten på hur otroligt gärna jag vill till USA! Kanske är jag aupair där, eller går någon utbildning? Bara jag kommer dit, bor där ett tag och testar på hur det är att leva på någon annan plats än Sverige. Längar efter att upptäcka världen utanför min lilla stad där alla känner alla. Men först ska jag ta mig igenom ännu ett år här och skriva ännu fler uppsatser. Men snart så. snart så.
fotografi., vardag. | | Kommentera |
Upp