Siri

Är hon inte den finaste? Det tog dock lång tid för mig att få bra bilder eftersom hon envisas med att alltid kolla bort när jag har en kamera i närheten. Tycker i alla fall att hon är världens finaste min lilla bebis.
Det har varit en bra, skön, välbehövlig och effektiv dag. Bra på alla sätt. Vaknade innan tio (tror aldrig jag vaknat tidigare om jag inte måste?) och satte mig så fort jag kunde på baksidan där det är lä i underkläder. Solade en timme och sedan har jag nästan gjort klart min religionsuppgift, läst engelskaboken The Great Gatsby och stack även ut och sprang på rekordtid på min runda(!!!!). Älskar våren så så mycket. Och älskar att jag äntligen har lite balans i mitt liv. Godnatt

yerba

Jag och Lina fikade igår på mitt, för tillfället, favoritcafé Yerba. Vi hann även med att fota lite porträtt. Är så, som jag sagt förut, så glad att min kamera är tillbaka. Bloggen har dock blivit ganska dyster eftersom jag älskar svartvitt.
Imorgon är jag LEDIG. Så himlahimla skönt så att det inte går att beskriva. Kommer dock behöva plugga en del. Har faktiskt inte pluggat något efter skoltid denna veckan än så länge, galet. Kanske egentligen borde göra det men jag skjuter på alla uppsatser till sista stund som vanligt. Väldigt skönt i alla fall. Istället har jag fyllt min fritid med träning och läste även ut "and the mountains echoed" efter flera veckors ineffektiv läsning. Saknar lite att inte kunna vara i en bok-bubbla, och bara tokläsa en bok tills den är klar. Längtar därför ännu mer till juni då jag ska till Kroatien! Fick nyss höra att det "bara" är 75 dagar tills skolavslutning. Ska bli så skönt. Tycker dock att det varit ett ganska lugnt år faktiskt. Inte alls lika stressigt som förra året. Det har dock varit lite jobbigt att byta skola osv.
Nu ska jag tagga lov imorgon genom att vara uppe rätt sent. carpe.

die Katze

Gjorde ett försök att få till djupa svartvita bilder men det gick sådär som ni ser (obs den suddiga bilden ska vara suddig). Har precis kommit hem efter en gosig övernattning hos Anna. Prat in på små timmarna samt frossa i chokladfondue med jordgubbar. Så det ska va. Ikväll ska jag iväg till göteborgs hamn med familjen och äta på en fancy restaurang samt kolla bio. Innan dess ska jag försöka plugga. Annars har jag kommit igång med träningen bra igen nu. det känns jättebra. nu ska jag återgå till att försöka få något gjort.

77 år

MIN KAMERA ÄR TILLBAKA <333 den kom i lördags. Nu ska vi aldrig vara ifrån varandra!
I söndags firade vi morfars 77-årsdag och jag fick tillfälle att använda min återuppstånda kamera. Idag är det däremot tisdag och studiedag. Skönt men har väldigt mycket att plugga. Och har inte ens börjat:) hade förövrig en väldigt bra helg och måndag. Igår var jag i skolan och slogs av hur mycket jag tycker om att gå samhällslinjen. Älskar historian och samhällsdisskusionerna så mycket. Även om det är mycket så lär jag mig så mycket som är intressant, tycker jag. Efter skolan tog jag och anna en spontan fika på yerba och köpte sedan extremt goda kampanjpris-jordgubbar. Sedan tog jag bussen upp till skogslyckan för hemgrupp och pannkaksfrossa. Så himla bra dag. Just nu känns livet mindre härligt. Men får väl bara försöka ta tag i det. hej

perfection

HUR VACKER!? Samuel har alltid varit så enkel att fota, för honom kommer det nästan naturligt. Det är otroligt hur enkelt det ibland kan vara att få till fina bilder. Dessa bilder tog vi när det var helt svart ute och jag bad honom bara sätta sig nära en lampa. Älskar speciellt den andra bilden.
Sitter på fotolektionen med coldplays magic på repeat i öronen och väntar på att klocka ska slå halv. Det känns som att  jag varje lektion idag har kollat på klockan och velat att den skulle gå fortare. Halv ska jag i alla fall träffa Anna för fika. Ska bara slappna av idag. Igår skickade jag in en riktigt stor uppsats, 22 sidor närmare bestämt. Idag får de bli en pluggfri dag. Känner dock att detta verkligen är lugnet före stormen då jag precis fått en massa nya uppgifter och prov. 

magic - coldplay

nikon D5000, objektiv 35 mm nikorr.
 
Måndag. Dagen då jag skulle bli klar med fackuppsatsen. så blev det inte. Istället har jag varit i skolan, ätit sushi men två fina gurls, satt in pengar på banken (vuxenpoäng overload), tränat och känt mig lite schweizisk då vi åt ostfondue.
Bilderna är från i helgen då jag och anna vad ute och fotade lite. Saknar min kamera so bad (vi använde annas). Träffade förövrig lina i helgen, såg på melodifestivalen med ett fint gäng och pluggade ingenting alls. Riktigt bra helg med andra ord. Har inga andra djupa reflektioner att dela med mig av så detta får duga. bye

photo booth is my friend

 
serious vs happy. Är äntligen hemma i min mjuka säng efter en lång dag med prov och redovisningar. Tror i alla fall att det gick rätt bra, där av glada bilder. Mina dagar har egentligen inte alls varit särskilt händelserika. Längtar tills den tid då dem kanske är det. Då jag ska upptäcka världen eller flytta hem ifrån. Men är inte där än. Först ska man igenom gymnasiet. Och även om jag är vuxen på pappret så har jag fortfarande en bit kvar tills jag helt funnit mig själv. Varför blir mina inlägg alltid så djupa? dunno. Om en stund ska jag i alla fall ta bussen till stan för att se Marcus Birro. Först ska jag kolla topmodel, bye

ibland är en dröm det finaste man har

 
Att kolla på bilder som dessa gör mig lycklig. Svartvit är brutalt vackert. Längtar också, om möjligt, ännu mer tills min kamera kommer tillbaka från lagning. Saknar den något enormt. Saknar även sommmar då man kan ta dem vackraste bilderna enligt mig.
Sitter och lyssnar på bra musik och försöker skriva några vettiga meningar på mitt arbete i engelskan om the Amish. Kämpa Anna. Snart sommar. Snart Kroatien.

RSS 2.0