Siri

Är hon inte den finaste? Det tog dock lång tid för mig att få bra bilder eftersom hon envisas med att alltid kolla bort när jag har en kamera i närheten. Tycker i alla fall att hon är världens finaste min lilla bebis.
Det har varit en bra, skön, välbehövlig och effektiv dag. Bra på alla sätt. Vaknade innan tio (tror aldrig jag vaknat tidigare om jag inte måste?) och satte mig så fort jag kunde på baksidan där det är lä i underkläder. Solade en timme och sedan har jag nästan gjort klart min religionsuppgift, läst engelskaboken The Great Gatsby och stack även ut och sprang på rekordtid på min runda(!!!!). Älskar våren så så mycket. Och älskar att jag äntligen har lite balans i mitt liv. Godnatt
fotografi., porträtt., vardag. | | Kommentera |

yerba

Jag och Lina fikade igår på mitt, för tillfället, favoritcafé Yerba. Vi hann även med att fota lite porträtt. Är så, som jag sagt förut, så glad att min kamera är tillbaka. Bloggen har dock blivit ganska dyster eftersom jag älskar svartvitt.
Imorgon är jag LEDIG. Så himlahimla skönt så att det inte går att beskriva. Kommer dock behöva plugga en del. Har faktiskt inte pluggat något efter skoltid denna veckan än så länge, galet. Kanske egentligen borde göra det men jag skjuter på alla uppsatser till sista stund som vanligt. Väldigt skönt i alla fall. Istället har jag fyllt min fritid med träning och läste även ut "and the mountains echoed" efter flera veckors ineffektiv läsning. Saknar lite att inte kunna vara i en bok-bubbla, och bara tokläsa en bok tills den är klar. Längtar därför ännu mer till juni då jag ska till Kroatien! Fick nyss höra att det "bara" är 75 dagar tills skolavslutning. Ska bli så skönt. Tycker dock att det varit ett ganska lugnt år faktiskt. Inte alls lika stressigt som förra året. Det har dock varit lite jobbigt att byta skola osv.
Nu ska jag tagga lov imorgon genom att vara uppe rätt sent. carpe.
vardag. | | Kommentera |

die Katze

Gjorde ett försök att få till djupa svartvita bilder men det gick sådär som ni ser (obs den suddiga bilden ska vara suddig). Har precis kommit hem efter en gosig övernattning hos Anna. Prat in på små timmarna samt frossa i chokladfondue med jordgubbar. Så det ska va. Ikväll ska jag iväg till göteborgs hamn med familjen och äta på en fancy restaurang samt kolla bio. Innan dess ska jag försöka plugga. Annars har jag kommit igång med träningen bra igen nu. det känns jättebra. nu ska jag återgå till att försöka få något gjort.
vardag. | | Kommentera |
Upp