Q&A

Bara för att jag vill hitta skäl till att inte skriva klart min labbrapport så tänke jag svara på lite frågor för att det 1 är roligt 2 lär känna migsjälv bättre 3 andra lär känna mig bättre. 
 
Bästa sättet för dig att bli av med stress/varva ner?
När jag har massor i skolan brukar det hjälpa mig att skriva ner allt jag har till en check-lista och sedan börja med det som är mest akut och börja beta av. Något annat som jag tycker hjälper när jag är stressad är att gå en lugn promenad, gärna sätta mig någon stans på vägen och filosofera/tänka på annat. Brukar sitta vid vattnet. Annars kan träffa en vän sitta fint eller ta sig en löptur. Ibland så kan det också hjälpa att titta på något roligt friends-avsnitt och leva sig in i någon annans värld.
 
Vem är din förebild?
Min mamma har nog alltid varit en förbild för mig, brukar därför diskutera vissa val med henne som jag står inför. Annars finns det massa människor runt om kring mig som jag inspireras av hela tiden och som får mig att tänka "så där borde jag också göra mer". Annars är Jesus också en.
 
Vad gör du om ett år?
Om ett år sitter jag nog inte i mitt rum i Uddevalla längre. Jag sitter kanske på mitt studentrum på någon bibelskola, kanske i mariannelund? Vem vet, men tror det kommer bli bra.
 
Vad ger dig ångest?
Ovisshet, stora beslut, obekväma sammanhang och skolan är nog det som ger mig ångest.
 
Hur skulle du beskriva din stil?
Brukar klä mig i natur-färger. Brukar också klä mig ganska stilrent och inte kläder med tryck på (generellt). Gillar lite vintage men inte för mycket. Brukar också ha tighta byxor, höga kjolar, tygväskor och kånkenryggsäck. Klär mig inte särskillt mycket efter modet och trivs inte så bra i märkeskläder generellt.
 
Om du skulle skriva en bok vad skulle den handla om?
När jag läser böcker kan jag ibland tänka att det skulle vara så kul att själv kunna skriva något. Men tror faktiskt att det är väldigt svårt. Och jag skulle nog i så fall vilja skriva på engelska för tycker om att läsa på engelska och fascineras av det språket, men det skulle nog vara svårt. Just nu läser jag ju mest dystopi-böcker, så i så fall skulle jag nog vilja komma på mitt egna paralelluniversum. Hämtade ut mina senaste inköp igår, vilken ska jag börja med? ↓
 
Drömresemål?
Jag vill resa lite överallt. Skulle vilja utforska asien lite mer, kanske backpacka i thailand eller malaysia? Skulle också vilja resa till Australien och se massa coola djur. Vill också till USA och resa runt där, upptäcka landet som jag läst och sett så mycket om. Hade också varit kul att komma till något land i Afrika någon gång (kanske Kenya) och hänga på någon savann.
tumblr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0