kontraster

 
För tillfället fotograferar jag fasligt lite, så dessa två bilder får duga. En från igår på mig och Anna. Jag gjorde min krogdebut som också blev uddevallas första studentfest. Väldigt lyckat faktiskt. Kanske kan det vara ganska kul att gå ut trots allt? Tror det mest handlar om vilka som man är där med och att man är taggad. Och det senaste har jag varit så himla gald?? Skrattat mig igenom veckan känns det som. Så det var ju passande att utgången var denna veckan. Det bästa med gårdagen var nästan att jag kände så många som var där, och att det är socialt accepterar att hälsa på alla lol. Gårdagen var i övrigt väldigt hektiskt, körlektion, möte med ungdomsrådet i kyrkan och sedan springa till en förfest. Gillar kontrasterna.
I övrigt så börjar arbetena trilla in i skolan. Känner dock att det är ett annat tempo nu i trean, hoppas att det fortsätter så. Nu börjar ögonlocken bli tunga, godnatt.

dream of cats

Snart nått rekord i flest bilder på katter per inlägg. Men gör inget pga dem är så söta. Helgen har faktiskt varit den bästa på länge. De tre bästa sakerna var: 1 Badade i en badtunna mitt i natten med fina människor från Åh och kollade på stjärnorna, 2 köpte saker/kläder för över tusen (det är mycket för mig) på Ullared, och kom på att jag verkligen älskar stora billiga varuhus, 3 var i vår supermysiga sommarstuga, älskar den platsen. Så efter att ha kört bil i ca 3 h och lagt in alla saker jag köpt så har jag myst i min säng med Vänner. Nu ska jag fila lite på mitt tal som jag ska hålla på tisdag, bye.

asocial

Lite bilder från min galna helg. Hade planerat att åka ner till Borås på en 18årsfest, men såg fel på busstabellen och kunde inte ta mig in, så stannade hemma. Men helt ärligt gjorde det inte så mycket. Det senaste har jag blivit så asocial. Älskar oplanerade lugna helger utan saker att göra eller krav. Och på vardagarna älskar jag att komma hem och inte göra ett piss. Har också ignorerat allt skolarbete, vilket jag börjar få lite panik över nu. Till helgen ska jag bryta min asociala cirkel och ta mig ner (upp?) till Hålt i stenungssund och träffa trevliga människor, ska faktiskt bli väldigt kul. Men det har varit så himlaotroligt skönt att ta det lugnt det senaste.
Annars är livet rätt bra, jag kollar studentmössor, ser om vännerserien, fikar med anna, gosar med Siri och löptränar. 

onsdagar är bra

vårt stökiga föråd
mammas bäbiz<3333
Samuel klipper gräset för kanske sista gången
 
Befinner mig i min älskade säng och skriver uppsats, sjunger med i låtarna från min spotifylista och känner mig ganska nöjd med livet för tillfället. Jag gillar onsdagar. Och denna onsdagen var extra bra, för jag sov till 9:30 och hann crosstraina en halvtimme innan skolan, och i skolan hade jag religion. Älskar att dussikutera intressanta/saker som betyder något, och efter varje religionslektion blir jag mer motiverad/taggad på att undersöka och sätta mig in i vad jag tänker kring livets stora frågor. När jag inte vet vad jag tycker så försöker jag finna svar. Min religionslärare undrade också om vi kanske kan ta med klassen till min församling, pingstkyrkan. Hade varit kul. Så det är väl det jag tänker på mycket nu, samtidigt som jag försöker få ihop min redovisning om koreakriget inför imorgon. Livet som samhällare<3

I crumble, crumble and fall, crumble and fall like an animal

Gjorde om lite i mitt rum i helgen. Så vill typ bara vara där hela tiden nu.
 
Hade uppkörning idag och kuggade. Bajs. Känns dock inte så jättejobbigt. Gjorde ett ganska stort misstag i början vilket gjorde att jag ganska direkt efteråt kände att det nog var kört. Det drog ner lite på resten av körningen. Men när han sa att jag kuggade vällde tårarna fram okontrollerat. Kunde inte ta in något utav den konstruktiva kritiken han gav mig utav försökte bara koncentrera mig på att sluta gråta. lol. Men vi har redan bokat en ny uppkörning och några lektioner innan det så det känns faktiskt inte så farligt. Men när han sa det blev jag bara så himla ledsen. Antar att jag varit så himla spänd och nervös, och sen släppte allt. Plus en släng pms på det. Lovely<3  Aja life goes on osv. Åkte hem efter uppkörningen och gjorde muffins, och snart kommer Anna hit med sushi. Tröstäta<3 och har pratat med Lina och deppat lite över livet. Så det känns faktiskt inte så himla jobbigt. Och jag säger inte det för att vara positiv utan för att det faktiskt inte känns så jobbigt. Nu kanske jag hinner skriva någon rad på min historiauppsats innan Anna kommer. hej

4

Fyra bilder nytagna bilder. Igår gjorde jag teoriprovet för körkortet och jag klarade det! Fick 52, och 52 var gränsen! Lever på edgen. När det stod med gröna bokstäver "Godkänd" så lättade bokstavligen en sten från hjärtat. Mådde verkligen dåligt innan och var så himla stressad. Hade det stått underkänd istället så vet jag faktiskt inte om jag hade orkat. Idag hade jag körlektion som gick sämre, efter lektionen sprang jag inte på toaletten och grät. Mamma ringde dock och klagade hos trafikskolan så jag slapp betala för lektionen. Så något positivt kom väl ur det.
Annars kämpar jag mig upp till skolan de flesta morgonar, men det är ett enormt motstånd. Har ingen som helst lust att plugga och gå upp tidigt. Men hoppas jag kommer in i det. 10 månader kvar. 10 månader kvar. Är vad jag försöker påminna mig själv om. Sedan vill jag nog gå en bibelskola. Taggar det så mycket. På tal om bibeln, så hade vi vår första bibelgrupp/bönegrupp för hösten i tisdags. Älskar den gruppen så mycket. Blir så mycket klokare efter varje gång. (dem tipsade bland annat om denna filmen som jag vill se till helgen https://www.youtube.com/watch?v=bMjo5f9eiX8 ) 

RSS 2.0