kontraster

 
För tillfället fotograferar jag fasligt lite, så dessa två bilder får duga. En från igår på mig och Anna. Jag gjorde min krogdebut som också blev uddevallas första studentfest. Väldigt lyckat faktiskt. Kanske kan det vara ganska kul att gå ut trots allt? Tror det mest handlar om vilka som man är där med och att man är taggad. Och det senaste har jag varit så himla gald?? Skrattat mig igenom veckan känns det som. Så det var ju passande att utgången var denna veckan. Det bästa med gårdagen var nästan att jag kände så många som var där, och att det är socialt accepterar att hälsa på alla lol. Gårdagen var i övrigt väldigt hektiskt, körlektion, möte med ungdomsrådet i kyrkan och sedan springa till en förfest. Gillar kontrasterna.
I övrigt så börjar arbetena trilla in i skolan. Känner dock att det är ett annat tempo nu i trean, hoppas att det fortsätter så. Nu börjar ögonlocken bli tunga, godnatt.
vardag. | | Kommentera |

dream of cats

Snart nått rekord i flest bilder på katter per inlägg. Men gör inget pga dem är så söta. Helgen har faktiskt varit den bästa på länge. De tre bästa sakerna var: 1 Badade i en badtunna mitt i natten med fina människor från Åh och kollade på stjärnorna, 2 köpte saker/kläder för över tusen (det är mycket för mig) på Ullared, och kom på att jag verkligen älskar stora billiga varuhus, 3 var i vår supermysiga sommarstuga, älskar den platsen. Så efter att ha kört bil i ca 3 h och lagt in alla saker jag köpt så har jag myst i min säng med Vänner. Nu ska jag fila lite på mitt tal som jag ska hålla på tisdag, bye.
vardag. | | Kommentera |

asocial

Lite bilder från min galna helg. Hade planerat att åka ner till Borås på en 18årsfest, men såg fel på busstabellen och kunde inte ta mig in, så stannade hemma. Men helt ärligt gjorde det inte så mycket. Det senaste har jag blivit så asocial. Älskar oplanerade lugna helger utan saker att göra eller krav. Och på vardagarna älskar jag att komma hem och inte göra ett piss. Har också ignorerat allt skolarbete, vilket jag börjar få lite panik över nu. Till helgen ska jag bryta min asociala cirkel och ta mig ner (upp?) till Hålt i stenungssund och träffa trevliga människor, ska faktiskt bli väldigt kul. Men det har varit så himlaotroligt skönt att ta det lugnt det senaste.
Annars är livet rätt bra, jag kollar studentmössor, ser om vännerserien, fikar med anna, gosar med Siri och löptränar. 
vardag. | | Kommentera |
Upp