bussfärd

En av mina sportlovsdagar. 13.53-bussen var detta lovets favoritbuss. Man får allt: lång sovmorgon, kan göra god frukost, hinna plugga lite och hinna se gossip girl. Allt detta innan man ska iväg till en aktivitet (läs fika).
Hade första dagen i skolan idag. Vaknade 10.18, hade alltså försovit mig. Bussen skulle gå om 15 min, så efter att ha kastat på mig kläder, slängt ner smink i väskan och tänkt "jag får köpa frukost i stan" så ser jag till min stora glädje att vår bil står i carporten. Alltså fick jag 1.5h längre morgon innan jag åkte in. Helt okej. Sista lektionen var dessutom frivillig, så en lektion totalt. 
 
Imorgon (klockan 10 för att vara exakt) blir jag 19 år på jorden! Tråkigt att man inte blir lika förväntansfull/taggad på sin födelsedag längre. Saknar att inte kunna sova kvällen innan och vara helt överlycklig. Men är typ så exalterad inför lördag då jag ska ha födelsedagsfest! Har aldrig hållit i en större tillställning för mig själv så börjar inse att det är ganska mycket jobb och förberedelser innan. Aja det är inte så farligt. Nu ska jag plugga det sista inför proven imorgon.

en sportlovsdag

Det är min dag som ni ser, nästan hela i alla fall. Hade en s k "familjedag", cheesy namn. Vi åt den fetaste räkmackan, älskar räkor mer än allt. Och sedan åkte vi runt i Guldheden, där jag spenderade mina första levnadsår och hängde i haga. Sedan åkte vi hem och jag träffade lovisa och anna för bibelgrupp. Fin dag. Avslutade den precis med resterna av samuels räkmacka. 
 
Har förresten insett att jag tycker om det gråa vädret vi har varje dag. Det är så underbart kravlöst. Man behöver liksom inte göra något, det är inga solstrålar som letar sig in genom mitt fönster och påminner mig om att jag borde gå ut. Det är som om att det säger "du missar ändå inget om du är inomhus". Älskar det så himla mycket. I slutet utav sommaren/början av hösten kan jag ofta längta efter gråa dagar. Men samtidigt så älskar jag sol och värme, snö och kyla. Det är väl därför som jag bor i Sverige antar jag, man får liksom allt.

min oas

Jag har gjort det vårigt i mitt rum och vill nu spendera alla vaken tid där nu. Älskar mitt rum så mycket, det är verkligen min oas där jag får bestämma precis hur det ska vara och ingen kan ha åsikter om det eller förändra något. Därför känns det också så viktigt att ha sitt eget rum (som jag kommer ha) på bibelskolan. Jag och Lovisa ska förresten ner till mariannelund i mars! Ska bli så kul! Det bästa med mitt rum tror jag dock är siri och hon är svårare att ta med... vet inte riktigt hur jag ska klara mig, seriöst. 
Jag och Anna gjorde sushi idag, så kul och inte jättesvårt ändå. Känner att jag ville testa lite innan min 19årsfest! Annars har jag fått världens förkyldning och känner att den gör så att jag är hänging också. Orkar inte så mycket. Men ska ha ett rätt lungt lov hade jag tänkt så det passar ju bra. Behöver dock verkligen plugga, har två jättestora prov efter lovet, på samma dag!? Aja lite kul ska jag nog ha detta lov ändå, imorgon åker jag till fina Lina. 

vårens första dag

Förra helgen när våren tittade fram tittade också min kamera fram. Å vad jag älskar vår!
Imorgon så bär det av till IKEA på intervju, har förberett mig så mycket jag kunnat så vi får väl se hur det går. Hoppas verkligen så himla mycket. Annars får väl jakten på jobb fortsätta. Veckan har varit väldigt skön och lugn, har vait ledig pga gymnasiearbetesveckan. Så på kvällarna har jag och lovisa åkt till skolan och sprungit mellan några föreställningar som duktiga estetelever gjort. Och idag fikade jag med anna och gick på en rättegång om narkotikasmuggling för samhällskunskapen. Har egentligen inget att säga så ska nog gå och lägga mig nu så jag har energi på intervjun.

roliga besked

Gick några varv i huset och fotograferade. Vill fota mer!
 
Igår blev jag lycklig utav flera anledningar, min lärares barn hade magsjuka vilket fick mig att inse att alla lektioner kommer vara inställda imorgon hehe!? Ett annat glädjebesked kom till min mail igår kväll. Subject-raden löd "IKEA vill träffa dig!" och jag blev så otroligt glad. Ställde mig på riktigt upp och små sprang på stället samtidigt som jag skrek/skrattade. Kanske inte borde vara så ärlig, men det hände. Så ska på gruppintervju om några dagar. Vet att chansen att jag faktiskt kommer att jobba där är ganska liten. I vanliga fall är jag en person som inte ser framemot saker bara för att jag vill göra det lättare för mig när/om det inte blir som jag hade tänkt det. Men så läste jag någon stans att man är som lyckligast innan saker har hänt. Om man ser framemot att träffa någon och föreställer sig hur det kommer bli, då är man som lyckligast. För själva mötet kanske inte blir så fantastiskt, men tanken på mötet innan var det som man blev lycklig av. Även om det självklart ibland är tvärtom och man inte ser framemot det och istället blev positivt överaskad. I detta fall känner jag bara - var glad åt detta nu! Och även om jag inte får jobbet så känns det ändå kul att veta att de tyckte om mitt personliga brev så pass mycket att de vill träffa mig.
I början av denna vecka kände jag att allt sög ungefär. Och sen under veckans gång har jag fått så roliga besked, fick till exempel tillbaka en uppgift som jag lagt extremt mycket energi och kraft på, och på den fick jag väldigt bra respons på. Ibland kan livet/ Gud överaska en.
Och förresten angående bilden på skilsmässoböcker - mina föräldrar ska inte skilja sig. Jag skriver ju ett gymnasiearbete om skilsmässor och hur de påverkar barn. Arbetet ska in på söndag så har börjat plugga en del på den. Kul att jag är ute i god tid:) Aja det ska nog gå bra. 

RSS 2.0