bussfärd

En av mina sportlovsdagar. 13.53-bussen var detta lovets favoritbuss. Man får allt: lång sovmorgon, kan göra god frukost, hinna plugga lite och hinna se gossip girl. Allt detta innan man ska iväg till en aktivitet (läs fika).
Hade första dagen i skolan idag. Vaknade 10.18, hade alltså försovit mig. Bussen skulle gå om 15 min, så efter att ha kastat på mig kläder, slängt ner smink i väskan och tänkt "jag får köpa frukost i stan" så ser jag till min stora glädje att vår bil står i carporten. Alltså fick jag 1.5h längre morgon innan jag åkte in. Helt okej. Sista lektionen var dessutom frivillig, så en lektion totalt. 
 
Imorgon (klockan 10 för att vara exakt) blir jag 19 år på jorden! Tråkigt att man inte blir lika förväntansfull/taggad på sin födelsedag längre. Saknar att inte kunna sova kvällen innan och vara helt överlycklig. Men är typ så exalterad inför lördag då jag ska ha födelsedagsfest! Har aldrig hållit i en större tillställning för mig själv så börjar inse att det är ganska mycket jobb och förberedelser innan. Aja det är inte så farligt. Nu ska jag plugga det sista inför proven imorgon.
vardag. | | Kommentera |

en sportlovsdag

Det är min dag som ni ser, nästan hela i alla fall. Hade en s k "familjedag", cheesy namn. Vi åt den fetaste räkmackan, älskar räkor mer än allt. Och sedan åkte vi runt i Guldheden, där jag spenderade mina första levnadsår och hängde i haga. Sedan åkte vi hem och jag träffade lovisa och anna för bibelgrupp. Fin dag. Avslutade den precis med resterna av samuels räkmacka. 
 
Har förresten insett att jag tycker om det gråa vädret vi har varje dag. Det är så underbart kravlöst. Man behöver liksom inte göra något, det är inga solstrålar som letar sig in genom mitt fönster och påminner mig om att jag borde gå ut. Det är som om att det säger "du missar ändå inget om du är inomhus". Älskar det så himla mycket. I slutet utav sommaren/början av hösten kan jag ofta längta efter gråa dagar. Men samtidigt så älskar jag sol och värme, snö och kyla. Det är väl därför som jag bor i Sverige antar jag, man får liksom allt.
vardag. | | Kommentera |

min oas

Jag har gjort det vårigt i mitt rum och vill nu spendera alla vaken tid där nu. Älskar mitt rum så mycket, det är verkligen min oas där jag får bestämma precis hur det ska vara och ingen kan ha åsikter om det eller förändra något. Därför känns det också så viktigt att ha sitt eget rum (som jag kommer ha) på bibelskolan. Jag och Lovisa ska förresten ner till mariannelund i mars! Ska bli så kul! Det bästa med mitt rum tror jag dock är siri och hon är svårare att ta med... vet inte riktigt hur jag ska klara mig, seriöst. 
Jag och Anna gjorde sushi idag, så kul och inte jättesvårt ändå. Känner att jag ville testa lite innan min 19årsfest! Annars har jag fått världens förkyldning och känner att den gör så att jag är hänging också. Orkar inte så mycket. Men ska ha ett rätt lungt lov hade jag tänkt så det passar ju bra. Behöver dock verkligen plugga, har två jättestora prov efter lovet, på samma dag!? Aja lite kul ska jag nog ha detta lov ändå, imorgon åker jag till fina Lina. 
vardag. | | 2 kommentarer |
Upp