"a reader lives a thousand lives before she dies"

Jag har blivit med böcker! Har ofta många böcker i min adlibrisvarukorg men det är sällan jag vågar klicka hem dem för är rädd att de ska vara dåliga. Men efter många om och men är de nu i min famn! 1984 har jag faktiskt hört ska vara bra och känns som en del i allmänbildningen. Och sen blev det Fangirl av Rainbow Rowell som jag hört mycket gott om på booktube (youtubemänniskor som gör bookreviews). Får väl se om jag tycker om dem! Det har börjat bildas en hög med böcker som jag köpt och inte läst... illa. Men nu är jag i alla fall klar med Champion i Legend-triologin! Mycket bra triologi, tips! Funderar annars på att läsa första Harry Potter-boken? Ja jag är 100 år efter men kanske kan läsa den första boken och se vad jag tycker i alla fall.
Nog om böcker. Annars har jag en ganska jobbig vecka med två prov. Torsdag-söndag ska jag i alla fall till Åh på ett läger. Blir nog trevligt. Nu måste jag verkligen ta tag plugget.
vardag. | | Kommentera |

tusen strålande solar

 Igår hängde jag på biblioteket efter skolan eftersom vi hade visning för huset. Tog bild den lilla stunden som jag hade dokumenten upp och skrev. Har varit så oerhört omotiverad till skolan det senaste, kul att en har massa prov nästa vecka då:) Spenderar istället större delen av min tid på youtube. De två andra bilderna är från i morse. Solen letade sig in genom förster och trädstammar och skakade liv i mig. 
Har inte kommit igång med något plugga över huvud taget trots att jag har två prov nästa vecka. Nu har jag i alla fall lagt upp en plan dag för dag i sidor som jag ska läsa. Det är min senaste pluggteknik. Förra året hade jag ju mest inlämningar så då var det svårt att planera hur mycket man skulle få gjort, men nu skriver jag upp antal sidor som jag nog kommer behöva läsa och annteckna till. Den tekniken får jag ta med mig till universitetet! 
Annars tog jag precis en promenad med mamma längs havet och det var världens finaste solnedgång, älskar promenader! Hoppas att jag ska hitta nya stigar och rundor till mitt framtida hem i höst. Har dock ingen aning om var det blir, men hoppas att jag blir nöjd var jag än hamnar! Har svårt att fatta stora beslut och detta kanske är ett utav de största besluten jag kommer att ta (lite överdrivet kanske). Men är i alla fall nöjd med att skolan är slut och att beslutet ligger i mina händer.
vardag. | | Kommentera |

frukostlunch

Helgen har spenderats hos min kära Anna. Vi har visning för vårt hus denna helgen. Mina föräldrar ska bygga ett nytt hus, säger mina föräldrar och inte "vi" för det känns som jag inte kommer bo där. Men man vet ju aldrig jag kanske bor hemma efter bibelskoleåret. På tal om det, jag var ju i mariannelund i onsdags! Känner nog att jag vill kolla på lite fler bibelskolor innan jag bestämmer mig. Men inser också att man kan ju inte få allt, och olika skolor har olika fördelar. Funderar just nu lite på Strandhem, som ligger i skåne. Kanske ska jag bli skåning istället? Vi får väl se. Känns i alla fall väldigt kul att jag får bestämma och göra vad jag vill efter studenten!
Hade det i alla fall väldigt mysigt hos anna i helgen, vi gjorde mat, pratade, gick promenader och kolla film. Så mysigt! Aja nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det skola!
vardag. | | Kommentera |
Upp