sista maj

Jag och Lina var i göteborg igår. Köpte tre linnen för 650 spänn (min plånbok grät) och en jumpsuit. Hade inte något speciellt som jag behövde, men det är ju typ som man hittar som mest insåg jag. Nu när jag köper grejer tänker jag "Å, den blir fin att ha i höst på bibelskolan" alternativt "tänk sommaräventyr i denna?" eller så tänker jag "fast jag kommer ju ha mest jobbkläder i sommar?". Sista tanken är ganska hemsk haha. Har ju dock rätt bra schema, mycket - jobba tre dar, va ledig två osv. Jag kan dock, om jag vill, lägga upp att jag kan jobba mer så kanske gör det, vi får se. Har ju inte kunnat planera så mycket inför sommaren när jag inte vetat när jag ska jobba. Gillar egentligen att ha en ganska planerad sommar så jag har mycket att se fram emot, men detta är kanske sommaren som jag gör massa spontana utflycker/övernattningar? one can dream. Ville mest kika in och säga hej, nu ska jag nog kolla vänner. Vaknade 12:18 (för att vara exakt) och somnade typ 00, så tolv h sömn?? lär ju inte somna på ett tag. Tror min kropp fattade att jag inte har EN ENDASTE sak kvar i skolan så den höll mig medvetslös länge. Imorgon är det morsdag och ska göra den bästa frukosten ever till mamma, det borde ni också göra. bye!
vardag. | | 2 kommentarer |

en sommarkväll i maj

 
Igår var jag på sommarfest hos elin. Så mysig kväll och fina människor. Sov sedan hos lovisa. Men är ju ganska dålig på att sova, speciellt när det inte är i min säng så sov inte många timmar. När jag kom hem vid nio tiden idag gick jag i alla fall och la mig och sov fyra timmar. Välbehövligt. När jag sover på dagen blir jag dock väldigt seg så resten av dagen har jag varit extremt trött. Tog i alla fall nyss en promenad med mamma och fick tillräckligt med energi för att skriva här och börja skriva på min kompletering i filosofin. Så det ska jag göra kvällen lång.
En annan sak: jag har det senaste insett hur mycket jag har kvar att jobba med mig själv? Finns så många situationer där jag vill känna mig mer självsäker. Men har bestämt mig för att försöka förändra vissa tankemönster som jag har, vi får se hur jag lyckas men har ju hela livet på mig att bli så bra som jag kan bli.
Annars är det så skönt att jag typ inte har några lektioner eller saker kvar att göra i skolan! Kan pusta ut efter tre år, efter min sista uppgift som ska bli klar i kväll dvs. borde nog jobba på den nu, bye!
vardag. | | Kommentera |

Liseberg

Någa bilder från veckan. Igår var jag och såg maggio för första gången! Det va som någon sa att det är nog bara maggio och håkan som kan dra så mycket folk och det stämmer verkligen. Fick mycket flashbacks från håkan-konserten 2013. Det är så trångt att kroppar är tryckta runt en överallt och alla skriksjunger. Gillar nog egentligen mest sådana konserter faktiskt, när alla är hängivna. Dock kommer nog ingen konsert slå håkan i slottskogen. Fick även åkt Mechanica (den nya attraktionen) och alltså det var det värsta och bästa jag gjort. Tycker verkligen om den även om det verkligen var brutal. Men kände mig så himla säkert fastspännd så var inte rädd, åk den! Efter maggio åkter jag, lina och lovisa älskade balder och tog några kulor ben&jerry. Liseberg är verkligen en nostalgitrip för mig. När jag var liten var det bästa dagen på året att åka dit med bästa vännen eller kusinerna och springa mellan attraktionerna. Åkte lisebergsbanan tio gånger i rad och var helt hög på adrenalin och dopamin. Älskar den platsen så mycket. Och igår fick jag dels minnas alla lyckliga stunder som jag haft där och skapa nya! (cheesy men sant)
vardag. | | Kommentera |
Upp