en sommarkväll i maj

 
Igår var jag på sommarfest hos elin. Så mysig kväll och fina människor. Sov sedan hos lovisa. Men är ju ganska dålig på att sova, speciellt när det inte är i min säng så sov inte många timmar. När jag kom hem vid nio tiden idag gick jag i alla fall och la mig och sov fyra timmar. Välbehövligt. När jag sover på dagen blir jag dock väldigt seg så resten av dagen har jag varit extremt trött. Tog i alla fall nyss en promenad med mamma och fick tillräckligt med energi för att skriva här och börja skriva på min kompletering i filosofin. Så det ska jag göra kvällen lång.
En annan sak: jag har det senaste insett hur mycket jag har kvar att jobba med mig själv? Finns så många situationer där jag vill känna mig mer självsäker. Men har bestämt mig för att försöka förändra vissa tankemönster som jag har, vi får se hur jag lyckas men har ju hela livet på mig att bli så bra som jag kan bli.
Annars är det så skönt att jag typ inte har några lektioner eller saker kvar att göra i skolan! Kan pusta ut efter tre år, efter min sista uppgift som ska bli klar i kväll dvs. borde nog jobba på den nu, bye!
vardag. | |
Upp