bilder som gör mig glad

För att trigga mitt fotointresse igen, så blev jag sugen på att gå igenom lite bilder i arkivet på bloggen som jag tycker om och som gör mig glad helt enkelt.
Min lillebror samuel har alltid varit ett offer för mitt fotointresse. Han har fått ställa upp som modell när jag gått fotokurs osv. Han har någon talang tycker jag. Så fort någon riktar en kamera mot en förställer man ju ansiktet på sätt som man tror gör det finare. Men barn speciellt tror jag, har en tendens att inte göra det. Älskar bilden ovan på Samuel just därför. Och för att hans blick och uttryck, å va jag tycker om honom!
En kväll när jag och Samuel gick kvällspromenad till havet och jag började fota hundkex.
 
Det här är typ en av mina favoritbilder på mig och samuel! Den är från när vi var ute med båten för några år sedan.
Anna en sensommarkväll i Augusti, innan vi skulle börja tvåan tror jag.
gosiga lina!
Ina är så vacker
Jag och pappa i London. Så bra resa
Jag och Ina för många år sedan
Samuel otaggad på att hoppa i det kalla havet.
Kroatien -14
Annisen
Kaffe på båten efter att ha badat - alltså hur bra va inte livet?
En av mina och annas många övernattningar som alltid avslutas med plättar till frukost.
Ronja packar upp sin matsäck, första vandringen med strandhemsklassen.
En av min och hannas fotopromenader i höstas
En kall vinterdag när vi gick ut på isen och fotograferade.
 
 
Kontenta: fotografera mer (alla borde göra det)
vardag. | | 3 kommentarer |

vår

Kände att min blogg skrek efter mer högkvalitativa bilder så begav mig precis ut och fotade lite med systemkameran. Insåg dock nu när jag kollar igenom dem, fy vad jag har blivit sämre på att fota? Använder väldigt sällan kameran nu för tiden, istället är det min iphone som jag fångar tillvaron med. Ändring på det tycker jag!
I helgen åkte jag hem igen faktiskt. Strandhem skulle vara rätt tomt på folk och kändes skönt att komma hem och ta det lugnt. Tog det faktiskt också väldigt lugnt, kollade film med mamma och pappa (sjukt underskattad grej att göra), träffade Lina, träffade Anna, sprang en runda och var i kyrkan. Så bra gudstjänst i söndags, ibland slår det mig bara hur mycket jag älskar pingstkyrkan uddevalla. 
I söndags kom jag och Hanna (min trogna resekompis) tillbaka till Strandhem och sen dess har veckan flytit på. Laddar inför sverigemissionsresan som vi åker på, på lördag. Vi ska vara i Borås en vecka och missionera och medverka på ungdomssamlingar ect. Kan nog bli bra, dock ska vi bo 13 pers i en 3a - lägenhet alltså. Så kan nog bekvämlighetsmässigt bli ganska tufft, men kul att få missionera och göra bra grejer. 
Annars så har våren kommit till strandhem, idag satt vi ett gäng ute och åt med ryggarna lutade mot husväggen och sen satte jag mig och solade på ett ställe där det åtminstone var lite lä. Nu är det middag, see u!
vardag. | | Kommentera |

13042016

Förra veckan var jag på retreat och var helt utan teknik och pratade inte med någon, förutom Gud, på drygt tre dygn. Det gick faktiskt väldigt bra. Lärde mig att lyssna, vara stilla och känna helt avsaknad på stress. Så skönt, kan verkligen rekommendera. 

Efter det var jag sugen på en mer händelserik helg, så jag bestämde mig spontant på fredagen att åka hem till Uddevalla. Eller ja, jag spenderade mest tid i Göteborg då jag var på en teologikonferens som heter apologia. Det var kul för den fukoserade mycket på människan och Gud och hur psykologin och kristenheten går ihop. Tänker ju just nu plugga psykologi, så det va kul att höra. Kul att också där träffa lite gamla vänner och släkt. Sov också en natt hos fina Annisen. Så skönt att bara träffa sin bästa vän och kunna babbla på till klockan slår halv tre på natten. 

Nu har jag varit på strandhem sen i söndagskväll och njuter av tiden här. Känns lite stressande att veta att det är mindre än två månader kvar. Fy alltså. Men tror samtidigt inte att jag hade velat gå kvar till hösten om man hade kunnat göra det. Är samtidigt väldigt orolig över vad jag ska göra till hösten. Ska ju söka psykologprogrammet och vill helst komma in i Lund, men intagningspoängen på hösten är väldigt höga, så är osäker på om jag kommer komma in denna hösten. Och credoakademin som va min plan B har nu försvunnit. De ska lägga ner bibelskolan på credoakademin.. Så tråkigt, inser nu hur mycket jag ställt in mig på det. Så just nu letar jag förbrilt efter något annat att göra till hösten. Förslag? Kommentera i så fall. Funderar lite just nu på att kanske vara volontär tre månader på någon ywam-bas. Vi får se, hoppas jag hittar rätt. vardag. | | Kommentera |
Upp