13042016

Förra veckan var jag på retreat och var helt utan teknik och pratade inte med någon, förutom Gud, på drygt tre dygn. Det gick faktiskt väldigt bra. Lärde mig att lyssna, vara stilla och känna helt avsaknad på stress. Så skönt, kan verkligen rekommendera. 

Efter det var jag sugen på en mer händelserik helg, så jag bestämde mig spontant på fredagen att åka hem till Uddevalla. Eller ja, jag spenderade mest tid i Göteborg då jag var på en teologikonferens som heter apologia. Det var kul för den fukoserade mycket på människan och Gud och hur psykologin och kristenheten går ihop. Tänker ju just nu plugga psykologi, så det va kul att höra. Kul att också där träffa lite gamla vänner och släkt. Sov också en natt hos fina Annisen. Så skönt att bara träffa sin bästa vän och kunna babbla på till klockan slår halv tre på natten. 

Nu har jag varit på strandhem sen i söndagskväll och njuter av tiden här. Känns lite stressande att veta att det är mindre än två månader kvar. Fy alltså. Men tror samtidigt inte att jag hade velat gå kvar till hösten om man hade kunnat göra det. Är samtidigt väldigt orolig över vad jag ska göra till hösten. Ska ju söka psykologprogrammet och vill helst komma in i Lund, men intagningspoängen på hösten är väldigt höga, så är osäker på om jag kommer komma in denna hösten. Och credoakademin som va min plan B har nu försvunnit. De ska lägga ner bibelskolan på credoakademin.. Så tråkigt, inser nu hur mycket jag ställt in mig på det. Så just nu letar jag förbrilt efter något annat att göra till hösten. Förslag? Kommentera i så fall. Funderar lite just nu på att kanske vara volontär tre månader på någon ywam-bas. Vi får se, hoppas jag hittar rätt. vardag. | |
Upp