vår

Kände att min blogg skrek efter mer högkvalitativa bilder så begav mig precis ut och fotade lite med systemkameran. Insåg dock nu när jag kollar igenom dem, fy vad jag har blivit sämre på att fota? Använder väldigt sällan kameran nu för tiden, istället är det min iphone som jag fångar tillvaron med. Ändring på det tycker jag!
I helgen åkte jag hem igen faktiskt. Strandhem skulle vara rätt tomt på folk och kändes skönt att komma hem och ta det lugnt. Tog det faktiskt också väldigt lugnt, kollade film med mamma och pappa (sjukt underskattad grej att göra), träffade Lina, träffade Anna, sprang en runda och var i kyrkan. Så bra gudstjänst i söndags, ibland slår det mig bara hur mycket jag älskar pingstkyrkan uddevalla. 
I söndags kom jag och Hanna (min trogna resekompis) tillbaka till Strandhem och sen dess har veckan flytit på. Laddar inför sverigemissionsresan som vi åker på, på lördag. Vi ska vara i Borås en vecka och missionera och medverka på ungdomssamlingar ect. Kan nog bli bra, dock ska vi bo 13 pers i en 3a - lägenhet alltså. Så kan nog bekvämlighetsmässigt bli ganska tufft, men kul att få missionera och göra bra grejer. 
Annars så har våren kommit till strandhem, idag satt vi ett gäng ute och åt med ryggarna lutade mot husväggen och sen satte jag mig och solade på ett ställe där det åtminstone var lite lä. Nu är det middag, see u!
vardag. | |
Upp