Strandhem 2.0

Är tillbaka på en favoritplats igen. Nu när jag är tillbaka igen inser jag hur mycket jag älskar denhär platsen. Jag får någon sorts frid när jag är här. Och människorna som rör sig här är fantastiska. Jag ska alltså gå med den nya strandhemsklassen i tre veckor innan jag åker till England, som en del i kursen. Så kul att få umgås med dem, häftigt hur man kan ha känt många av dem i tre dagar och det känns som man har känt vissa flera år. Känner speciellt att det är en tjej som jag kommit nära och kommer sakna sen. Men kan ju inte gå ett år till (tyvärr). 
Jag kom hit i fredags och sen dess har vi umgåts massa genom att spela volleyboll, prata till sent på kvällen, vandrat 1,5 mil och idag har vi haft lektioner ihop. 
Snart är det dags för personlig andakt, ses.
vardag. | | Kommentera |

Puls

Har haft bästa dagarna på lägret Puls på strandhem. Alltså människorna. Så fantastiska. Har verkligen upptäckt hur mycket jag älskar att träffa nya människor. Jag har försökt lista ut hur många människor jag introducerade mig för och tänker på hur många bekantskaper jag skapade och vänskaper jag fördjupade. Har kännt innan att det ska bli najs att kasta sig ut i världen och träffa helt nya människor från andra länder, men känner efter Puls att jag bara vill stanna och umgåts med dem jag har där nere i mitt skåne. Jag ska verkligen plugga i Lund alltså, alla jag träffade pluggar i Lund typ. Men vi får se, kanske hamnar jag där till våren (eller i höst om någon hoppar av), men annars är mitt sikte inställt på England och det blir nog också bra. I dessa åren känns det som alla i min ålder flyttar runt lite överallt, så det är väl så.
Vad gjorde jag då? Jag kollade volleybollturneringar, lyssnade på massa bra undervisning, hängde med Judit och umgicks med alla fina människor. Det var med tunga steg jag och Hanna var tvugna att lämna igår, två dagar innan lägret var slut. Men när jobbet kallar så finns det inte så mycket att göra.
Nu ska jag jobba och försöka hinna träffa lite vänner, och på fredag kanske jag är på strandhem igen för att gå en kurs inför England. Spännande liv ändå. 
vardag. | | Kommentera |

Sommarresumé 2016

Har precis upptäckt nya instagramfilter så går loco på instagram at the moment. Denna veckan har det blev det bara jobb 2 dagar. Så hade lite tid för annat. Som att åka i ett skärgådsbåtar i ett regnigt göteborg, vi åkte till Brännö. En ö som jag tycker man hör om i diverse låtar men har aldrig besökt den så det var kul även om vädret förstörde det lite, men det gör inget när resesälskapet är så bra. Dagen därpå jobbade jag och träffade Anna. Vi tog också tillfället i akt och åkte till havet en sväng. Vi insåg att det kanske var sista gången vi sågs innan jag börjar min utbildning och konstaterade att hösten verkligen ligger i luften. Tänk att sommaren snart är över? Det har faktiskt varit en riktigt bra sommar. Satsade denna sommar på att hitta på mer än förra och försökte fånga varje tillfälle till att göra något mysigt. Men för några veckor sen blev det lite för mycket, så det har väl varit det svåra i år att hitta balansen mellan att hitta på mysiga saker och skapa minnen samtidigt som man vill kunna slappna av och ha kravlösa dagar. I slutändan ångrar jag ändå inte något som jag gjort, men kanske ska jag tänka inför nästa sommar att också värna om studer av egentid och påminna mig om att stunder då man inte "gör något" inte är bortslösad tid utan väldigt värdefull tid. En annan sak som jag uppskattat mer denna sommar är jobbet! Har verkligen stortrivts på lagret/varupåfyllnad. Det har verkligen passat mig så bra, man kan gå i sin egen bubbla och göra uppgifter (dvs plocka upp varor) och samtidigt lyssna på massa podcasts som fått mig att gå runt och le för migsjälv. Det har också varit en väldigt go gemenskap med dem jag jobbar med där, har typ taggat att jobba?? Trots att jag börjat 06. Vem hade kunnat tro det?
 
Vill också nämna, apropå översta bilden, att jag igår hälsade på i Ytterby hos mina älskade kusiner. Gosade med deras katt, hade fina samtial och sjöng "ja må hon leva" för fina Sofia som blir 25 år! Jag var så trött innan jag åkte dit och helt full av energi när jag åkte därifrån. Det är väl ett tecken på att trivs med människor? 
Nu ska jag åka till Lina för att spendera natten där!
vardag. | | Kommentera |
Upp