Snart lyfter drömmarna

Sen jag kommit hem har dagarna bestått av att träffa fina vänner. Har hunnit med fem stycken inser jag nu när jag räknar. Har till och med hunnit få nya. För i lördags var jag Lovisas plus one till Jonathan Johansson på Pustervik. Wow alltså. Har inte lyssnat på honom så mycket innan men har nu insett hans genialitet. Efter det drack vi te med lovisas bibelskolakompisar (den bästa typen av kompisar;). Sen somnade jag så gott med Lovisa i hennes 120 säng. Gillar tanken på att jag en person som kan dela säng med folk, så natten där på sov jag hos Anna och jag försökte somna i hennes 90 säng med henne. Men insåg att jag nog aldrig blir en sån person som kan somna var som helst och hur som helst. Sömnen kan jag aldrig ta för givet.
I söndags gick vi till Saronkyrkan, väldigt fint! Börjar känna att jag kan se mig själv plugga i göteborg. I morgon vid denhär tiden får jag reda på var jag kommer in! Har mått väldigt dåligt över det under veckan som gått med har känt de senaste dagarna att alla städer har något positivt, så blir nog bra var jag än hamnar.
I måndags träffade jag Hanna från strandhem. Vi pratade mycket strandhemsminnen. Det är så sorgligt att man bara kan uppleva det en gång. Tänk att jag var typ mer eller mindre lycklig konstant i ett år? Nu har jag bara massa minnen som jag återbesöker om och om igen och romantiserar.
Igår hade jag en dag i lägenheten. Rörde mig verkligen knappt. Men på kvällen tog jag min första biltur på tre månader till lina.
 
Fått frågan hur det känns att vara hemma några gånger och inser att det faktiskt känns väldigt bra. Trodde det skulle kännas konstigare. När jag gick på strandhem var det alltid så speciellt när jag åkte hem för det kändes som helt olika världar. Men tycker inte det känns så när jag kommit hem från england. Känns rätt att jag avslutade det nu och känner mig taggad på nästa steg i livet.
vardag. | | Kommentera |

sista tiden

Tre dagar kvar i Sheffield! Känns så konstigt. Har dock känt mer och mer frid över att jag ska plugga i vår ju närmare julen har kommit. Eftersom resten av personerna i min klass ska gå ett helt år och fortsätta i vår så blir det lite speciellt att jag lämnar. De senaste dagarna har bestått av mycket kramar, väldigt fina ord från folk i min klass och många löften om att åka och hälsa på varandra (som jag hoppas och tror kommer ske!). I mitt huvud kommer tankar som "Detta var nog näst sista gången jag duschar här. ", "Detta blir kanske sista löpturen här" och "Nu gör jag min sista subwaymacka". I torsdags när jag fick reda på att jag kom in i Örebro så var det lite vemodigt. Mitt hopp om att plugga i Lund gick upp i rök. Men är 8e reserv så det är ju inte helt kört och är 2e reserv i Göteborg, så vet inte helt vart jag kommer plugga än. Jag har en inre förvissning om att var jag än hamnar kommer bli bra, så för tillfället känns det ganska bra vart det än blir. Vet ändå inte vad jag har att vänta mig på någon utav studieorterna. Tänker också att jag kan ju börja plugga och trivs jag inte så är det ju bara att hoppa av. 
Den senaste veckan har jag i alla fall haft undervisning i ett jättefint posh hus (se bilden på elden), ätit hamburgare med fina klasskompisar, handlat på primark med Jakob, spelat monopol till 01:15,  firat min kompis Grace som fyllde ut och i samband med det gjorde jag min första utgång (det var såå kul, fattar inte att jag inte gjort det mer), igår hade vi som jobbar med ungdomar en julmiddag och nu är jag precis hemkommen från en mysig julmiddag hos några i kyrkan med mina klasskompisar. Så sista tiden här har varit så så bra. Kände igår när jag gick och la mig att jag var så lycklig! Fint att få avsluta det så. 
vardag. | | Kommentera |

första december

Haft en mysig dag vilosam dag. En ledig dag som började med fantastisk god havrepannkaka med bär som sedan gick över till kaffedrickande framför julkalendern. Å, pirret när jag satte på julkalendern. Den är också sådär härligt julig, med massa snö och centrerar kring jultomten. Sen försökte jag börja läsa en ny bok av Patric Ness utan framgång (kändes inte så bra). Stack sedan ut och sprang 1 mil. Min kropp var så trött och stel i slutet så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Efter det hade jag och min flatmate Steph lite kavlitetstid och bakade brownies och tittade på inside out. Grät jättemycket till den filmen haha, vad är det med mig och gråta till böcker/filmer nu för tiden? Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag öppna Subway helt själv!? Baka alla bröd, kakor och skära alla grönsaker, får alltid så mycket ångest innan. Tänk om något går fel? Lyssnar får tillfället på massa julmusik från Carola och försöker fyllas av optimism inför morgondagen.
Idag är det 14 dagar kvar till jag åker hem. Så otroligt kort tid. Känner samtidigt för varje dag som går att det känns mer och mer rätt att jag åker hem för gott. Allt är jättebra här och hade kunnat stanna på ett sätt, men känner mig ändå färdig. Känns rätt att avsluta det nu. Mitt äventyr i England är nog slut för denna gång. Tacksam för alla människor jag mött och allt jag fått vara med om. Samtidigt som jag så ser framemot vad framtiden/antagning.se har att ge mig. Ååå vad jag vill komma in i Lund! Men blir nog bra var som (försöker jag intala migsjälv).
vardag. | | Kommentera |
Upp