kasta mig ut

Anna och Lina hade 40årsfest igår! Tillsammans blir de 40 i sommar alltså. Så fin kväll! Aggerade lite fotograf också vilket var väldigt kul. Bra kväll. 
Annars jobbar jag mycket men försöker hitta på saker efter jobbet. Känner just nu att denna sommaren har varit så sjukt hektisk. Man jobbar och har egentligen inte så mycket tid att träffa folk men ändå försöker man lyckas få in det i schemat. Nu när alla är hemma och det är sommar så vill man också passa på så sjukt mycket. Men det är ju väldigt kul, bara att jag ibland kan känna mig lite trött. Samtidigt som jag känner att jag nog kommer ångra om jag inte tar chanserna till att hitta på saker.
Det som mest har rört sig i det senaste är dock, Hawaii. Jag pratar med typ alla jag träffar om det. Grejen (om ni inte redan visste) är att man kan vara volontär på en YWAM-bas (typ som en stor bibelskola och missionsorganisation som finns över hela världen) och där kan man jobba som voluntär och sköta om skolan och gården. Man kan välja mellan att vara där 6 veckor eller 3 månader. Och jag funderar då på att åka dit och vara där i tre månader (!!!). I förrgår fick jag reda på att de antagit mig och att jag får komma dit. Känner att jag verkligen är sugen på det och känner att jag kommer ångra det så mycket om jag inte gör det. Men det är SÅ läskigt. Åka till ett annat land utan att känna nån, dela rum med 3 pers, bo på ett inte jättefräscht ställe (kommer nog finnas kackelackor) och jag nog behöva jobba ganska hårt. Men samtidigt, fy vilket äventyr! Har kollat lite på youtube från det och de hittar på massa roliga grejer på helgerna och jag kanske inte kommer göra dethär någonsin annars. Jag känner också att det var så tryggt på Strandhem och jag fick verkligen reflektera över migsjälv och mitt liv, och nu längtar jag verkligen ut i världen! Kasta mig ut, lära känna människor från andra länder, få ge ut lite av allt det jag fått på bibelskolan. Tror jag kommer växa så mycket av att göra det också. Och känner att i värsta fall får jag väl åka hem om det visar sig vara hemskt.
Så så är läget just nu, hoppas ni har en fin sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0