ganska mycket här och nu

Har varit på strandhem nu i en veckan sen lovet. Kändes som att lovet varade i en evighet fast det bara var tio dagar. De första två dagarna när jag kommit hem var lite konstiga. Första kvällen när jag var i lägenheten i Uddevalla fick jag ganska fort tråkigt. Jag insåg att det har blivit ett ganska ovanligt tillstånd. På strandhem så har jag aldrig tråkigt på det sättet. Om jag hängt på mitt rum ett tag och börjat tröttna på det så är det bara att gå till Backebo (ett av husen här) och så finns det massa människor som jag tycker om där att hänga med, och där händer alltid något kul. Medan när jag var hemma och började få tråkigt insåg jag att jag verkligen inte hade något att göra. Det fanns ingen plats i närheten dit jag kunde gå där det hände nåt kul. Men det fanns också något vilsamt i det.
 
Ganska snabbt kom jag dock in i vardagen hemma och i slutet av veckan tänkte jag "just de jag går ju på strandhem ja". Jag tror jag är en person som är ganska mycket här och nu. Det tar inte så lång tid för mig att ställa om till en annan vardag. Ganska bra egenskap när jag tänker efter.
 
Under lovet hann jag i alla fall att fylla år och gå på två släktkalas varav ett var mitt eget. Insåg hur mycket jag älskar min släkt? Efter kalasen var jag helt fylld av tacksamhet att jag har de människorna i mitt liv och att vi delar samma ursprung. Kanske känns det mer så när bor lånt från där man växte upp och där människor kännt en länge. Bilderna ovan är förövrigt från dagen på smögen med mamma.
 
Första veckan på strandhem har varit bra. Har ganska mycket tankar kring olika val jag gjort. Gjorde rätt? tänker jag ofta på. Men annars så känns det som att min höst är ganska klar. Jag kommer nog söka till psykologprogrammet i Lund och kommer jag inte in i Lund kanske jag väntar till våren och söker då igen. Och i så fall är jag sugen på att gå Credoakademin i Stockholm! Känner att jag tycker att det är så kul med teologi och skulle gärna hålla på lite mer med det och fördjupa mig i olika frågor. Så hösten är jag väldigt taggad för. Är dock mindre taggad på sommaren eftersom jag kommer jobba på samma ställe som förra sommaren och är egentligen lite trött på det jobbet och de arbetsuppgifterna. Men aja, det blir nog bra, behöver ju cash.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0