ons 11 maj 2016

alltsååå, ser ni sista bilden på oss?? gillar den, gillar dem. Hade en jättefin helg i alla fall. Åkte hem till uddevalla på torsdagen och träffade fina anna. Sen på fredagen åkte jag och familjen tillsammans med några familjevänner till stockens camping ute på västkusten. Så underbart att spendera sådana varma dagar vid havet. Så kul att jag känner att jag kommit igång mer med fotograferandet också (som ni kanske ser)! Ni ska få se fler bilder från när vi var i Borås förresten! Det var en så fantastisk vecka. Men mer om det en annan gång.
Annars har jag kommit tillbaka till Strandhem och haft såå bra dagar här! Det enda som är jobbigt typ är att jag börjat tänka så mycket på att det snart är slut. Det kom över mig så starkt igår när vi hade aftonbön, att bara "Detta har varit min vardag så länge, och snart kommer det aldrig mer vara min vardag." Så hemskt. Innan har vi också alltid haft något att se framemot, israelresan, sverigemissionen i borås och annat. Men nu är det bara slutet som återstår typ. Fast vi kommer göra massa kul nu i slutet, så ska bara försöka ta vara på den sista tiden jag har här. 
Och imorgon åker jag till Brighton (!!!!), torsdag till söndag! Åker tillsammans med Anna och Lovisa, och i Brighton bor Elin och Ebba som vi ska träffa. Ska bli så kul att komma utomlands. Känner mig lite töntig när jag säger det men har inte heller gjort en liknande resa innan. Har alltid haft någon form av auktoritet som har ansvar och hand om allt, typ föräldrar eller lärare. Men nu åker vi tre kompisar helt på egen hand, känns kul men fler saker som kanske kan gå fel. Tror dock verkligen att vi kommer klara det väldigt bra.
Nu ska jag packa det sista!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0