Köpenhamn

Min kära bror och kusin tog bilen ner till Lund för att hälsa på i tisdags och ingen var gladare än jag. Det finns nog få människor som får mig att skratta så mycket som dem. Fick flertalet tillfällen be dem att sluta för hade så ont i magen av skratt. Kul att de fick se mitt älskade Lund. Vi åkte i torsdags till köpenhamn och där är alla bilder ifrån. Vi var en sväng på slottet och sen försökte vi lista ut om vi var på nyhavn som var största målet på resan för där skulle jag ta en instagram bild. Men tror inte riktigt vi hittade det. Trevligt hade vi i alla fall.
Annars kan jag ju passa på att berätta att jag fått en pojkvän, John heter han och är helt fantastisk. Så går runt och är kär om dagarna, väldigt trevligt. 
I övrigt har jag läst en kurs om yrkesetik i skolan och på tisdag drar nästa delkurs igång om biologisk psykologi. Kul att komma tillbaka till ren psykologi igen. Annars rullar livet på ganska fort. Så har igår och idag försökt stanna upp och vara lite för mig själv och göra saker som får mig att gå ner i varv. Vill hinna med så mycket och underhålla så många relationer och göra så mycket, att jag glömmer att jag ju är en person som behöver mycket tid för mig själv för att må bra. Så det behovet behöver jag bli bättre på att tillgodose. 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad härligt det ser ut och vilka fina killar alla tre 😊 Kram

2017-04-22 @ 20:31:21
Postat av: Ann

Så härliga bilder!! Det märks att ni hade roligt tillsammans. Saknar dig fina!

2017-04-26 @ 11:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0