Veckorna innan jullov

Har aldrig gått in för att luciatåg så mycket som i år. Kul att få sjunga och jobba tillsammans med mina duktiga klasskompisar! Vi gick luciatåg hos våra lärare, på mcdonalds och på ICA samtidigt som vi handlade. Fint att få göra folk glada. 
Vi har också de sista två veckorna innan lovet haft relationstema då vi snackat mycket om äktenskap, sex och kärleksspråk. På lektionen om kärleksspråk pratade läraren om att det fanns 5 kärleksspråk, gåvor, tjänster, bekräftande ord, tid tillsammans och fysisk beröring. Alla har ett "språk" eller sätt som dom blir mest glad av när någon gör för dem. Vi gjorde ett test var och en om vilket språk som var ens egna. För mig blev det bekräftande ord och på andra plats tid tillsammans. Väldigt intressant! Alla borde göra ett sånt test.
I torsdags hade vi avslutningsfest, då vi åt gott och gjorde lite spex. Vi sjönt bland annat en låt om lärarna och dramatiserade Israelresan. Väldigt kul! Kvällen avslutades sent i en soffa med några klasskompisar där vi frågade varandra djupa frågor.
Idag vid 13 börjar jag min resa hem till Uddevalla. Det ska bli skönt att komma hem, men känner inte som jag gjorde när jag gick i skolan och verkligen längtade med allt jag hade till lovet. Trivs så pass bra på Strandhem och känner att jag kommer sakna alla fina människor. Men det ska bli kul att träffa min familj, släkt och vänner. Taggar även att få ta det lugnt och jobba på Ikea. Så det blir bra. 
vardag. | | Kommentera |
Upp