bussfärd

En av mina sportlovsdagar. 13.53-bussen var detta lovets favoritbuss. Man får allt: lång sovmorgon, kan göra god frukost, hinna plugga lite och hinna se gossip girl. Allt detta innan man ska iväg till en aktivitet (läs fika).
Hade första dagen i skolan idag. Vaknade 10.18, hade alltså försovit mig. Bussen skulle gå om 15 min, så efter att ha kastat på mig kläder, slängt ner smink i väskan och tänkt "jag får köpa frukost i stan" så ser jag till min stora glädje att vår bil står i carporten. Alltså fick jag 1.5h längre morgon innan jag åkte in. Helt okej. Sista lektionen var dessutom frivillig, så en lektion totalt. 
 
Imorgon (klockan 10 för att vara exakt) blir jag 19 år på jorden! Tråkigt att man inte blir lika förväntansfull/taggad på sin födelsedag längre. Saknar att inte kunna sova kvällen innan och vara helt överlycklig. Men är typ så exalterad inför lördag då jag ska ha födelsedagsfest! Har aldrig hållit i en större tillställning för mig själv så börjar inse att det är ganska mycket jobb och förberedelser innan. Aja det är inte så farligt. Nu ska jag plugga det sista inför proven imorgon.
vardag. | | Kommentera |
Upp