kunskap

Det känns ibland som att det kvittar att jag skriver här, ingen bryr sig väl ändå. Så om någon bryr sig kan denne väl kommentera något fint.
Var i skolan igår efter en vecka borta. Kändes helt okej. Det som jag hatar med skolan eller bara generellt - att gå upp tidigt. Att vakna och veta att man inte sovit tillräckligt, ögongen vill bara falla ihop igen och fortsätta spinna vidare på en dröm. Sängen är som min absolut bästa vän som det gör ont att skiljas från. Men detta är väl livet, kommer behöva gå upp tidigt hela livet typ. Något annat som är jobbigt med skolan, om vi ska fortsätta på det spåret, är håltimmor. Hatar att sitta i en trist sal och vänta på att timmarna ska gå. Brukar försöka hitta på saker undertiden, men ändå. Åk 3 så har jag minst två timmars håltimma tre dagar i veckan. En dag har jag 4 timmar:)
Det som jag tycker om men skolan, är att träffa människor och att lära mig saker. Lyssnade på First Aid Kit när de var med i Värvet, på väg hem ifrån fjällen och en utav dem som inte gick gymnasiet sa att hon saknade att inte vara allmänbildad. Och då tänkte jag på att jag faktiskt är ganska allmänbildad. Jag har läst histoia och känner till de flesta stora händelser. Jag läser nu naturkunskap 2 och kan bevisen för Big Bang och proteinsyntesen. Å vad jag älskar att veta saker. På det sättet längtar jag lite tills om några år när jag går på universitet och blir så smart och kunnig som jag bara kan bli. Så nu ska jag ackumulera mer kunskap om röda blodkroppar. ha d!
vardag. | | 3 kommentarer |
Upp