"Denna stund vill jag minnas"

Nu börjar redan till israel lida mot sitt slut. Eller ja, lida, jag tycker det ska bli ganska skönt att komma hem. Det har varit tre fantastiska veckor och har lärt mig, sett och upplevt så mycket! Är så tacksam för denna resa! Nu börjar dock mina krafter och min ork ta slut så blir skönt att komma hem på söndag till ett land där det märks att julen är nära. Det är svårt att sammanfatta resan och veta vilka delar man ska dela med sig av men idag fick vi 40 minuter att meditera över några frågor. En fråga var "vilka tre minnen vill du bära med dig från resan?" Och då tänkte jag först på när vi gick upp på Masada. Masada var ett berg som jag först vad ganska otaggad på att gå upp för men som jag sen bestämde mig för att bara köra. Så halvsprang typ upp. När jag kom upp var jag helt slut men lycklig och utsikten var så fantastisk! Sen fick vi lite guidening på platsen och allt var så vackert!
Den andra minnet jag vill ha med mig är faktiskt alla människor vi träffat när vi gjort gatumission osv. Jag tänker speciellt på när jag träffade en kille som hette Erin från USA som var här och studerade hebreiska och arabiska. Han var kristen och vi stog och pratade ett tag om allt möjligt. Blev så inspirerad av det mötet! Blev väldigt sugen på att resa och träffa människor från andra länder! 
Det tredje minnet jag vill ta med mig är faktiskt från igår när vi hade haft en jättefin dag på golanhöjderna och sett över den syriska gränsen. På kvällen när vi var påväg tillbaka med bussen satt och solen höll på att gå ner bakom bergen. Jag tittade ut genom fönstret på de gul/röda bergen och såg solnedgången samtidigt som jag lyssnade på Coldplay. Tänkte där och då "denna stund vill jag minnas". Allt var så bra i den stunden.

Sen sist jag skrev har vi i alla fall varit i Jerusalem, vi spenderade även en natt vid döda havet, vi åkte till Haifa igen och sen åkte vi till genesarets sjö. Nu sitter jag på bussen till tela viv som är vår sista destination! Snart ses vi Sverige!
vardag. | |
#1 - - annapannasnap:

dör världens finaste bilder och så fint skrivet!! alltså längtar så efter dig!!

Upp