Dagarna innan resan
Min dator fick stanna i Uddevalla så ska försöka överleva med bara mobilen. Insåg precis när jag skulle skriva det nu att jag åker till Israel om 4 dagar!? Galet hur snabbt tiden har gått. Minns när jag började här och tänkte på Israelresan som skulle vara i november och att det kändes så långt borta. Men det händer så mycket här, dagarna springer förbi en och måste hela tiden påminna migsjälv om att vara tacksam och ta vara/njut av varje stund jag har här. Detta året är så unikt och betydelsefullt för mig. 
Tror i alla fall att Israel kommer bli fantastiskt! Tror att det kommer bli starkt att besöka platser som Jesus har varit på, platser som man läst om ända från det att man var liten. 
Annars så höll vi bibelskoleelever i ett barnläger i måndags och tisdags denna veckan. Väldigt kul att se hela vår klass jobba i ett team. Och igår stack jag Karin och Madde (bilden högst upp till höger) ut och sprang. Så härligt att jag kan träna igen! Äntligen kunna använda sina muskler utan att få en hostattack. 
Förresten! Snart kommer att nytt poddavsnitt ut! Spelade in ett i helgen när jag träffade Anna och Lovisa, så håll utkik på soundcloud! 
vardag. | | Kommentera |
Upp