tionde i nionde 2015

Ville lägga upp lite naturbilder från i sommras som jag redigerade under min senaste tåg från uddevalla till strandhem. Funderar lite på att göra nån utav hundkexbilderna till tavla. Säg vilken ni tycker är finast!
Annars flyter livet på Strandhem på. Förra helgen var vi på teologimässa i Göteborg. Kul men väldigt segt att lyssna på talare två dagar i rad. Vi kände oss också lite malplacerade bland alla teologer vilket resulterade i mycket fnitter. Ni vet när man verkligen inte får skratta, så blir det svårare att inte göra det? Kul med utflyckt i alla fall. Annars? Vill ni kanske veta hur en vanlig dag ser ut? Frukost 7:20, morgonbön 7:50, vid 8:35 börjar första lektionen som håller på till klockan 10 då det är förmiddagsfika. Sedan är det lektion till klockan 12 då det är lunch. Lunchen (som inte heter lunch här utan middag? så konstigt) följs av typ "bibelgrupp", vi läser ett stycke i bibeln och sen går vi in i smågrupper och snackar om det eller ber, väldigt kul. Sedan är det en lektion till innan eftermiddagsfikat 15:15 och efter fikat är det studietid. På studietiden läser jag oftast något som vi har i läxa och sedan brukar jag alltid ringa någon vän eller familjemedlem då. Vid 17:30 är det kvällsmat och efter det är det inget plannerat fram tills 21 då det är andakt. Andakten turas vi om att hålla i, och på den brukar en person läsa nåt ur bibeln och vittna lite, sedan sjunger vi lovsång ett tag. Efter det brukar det bli lite häng i ett av husen innan jag går och lägger mig vid typ 23. Där har ni en ganska vanlig dag. Alltså det är så bra! Kände en kväll när jag gick och la mig "Alltså jag är verkligen lycklig?" längesen jag mådde såhär bra känner jag. Så tacksam för det!  Börjar typ redan fasa över hur det kommer kännas när året är slut.
Skrev sist att jag tyckte att det var jobbigt att inte känna så många men känner redan nu att jag lärt känna folk så bra! Man blir också verkligen som en familj och bryr sig om varandra. Mådde lite dåligt en dag och folk var så gulliga och frågade hur jag mådde hela tiden? 
Nä men det var väl allt. Nu väntar andakt om en stund!
vardag. | |
#1 - - lina:

alla bilder var såå fina men tycker nog första! så skönt att höra att du mår bra<333

Svar: Okej ska fundera!! ja! mår du bra?? <3 <3
Anna Gyllensten

Upp