första veckan tillbaka

Första veckan tillbaka på strandhem! När jag satte ihop bilderna insåg jag hur mycket som hänt på en vecka. Bokade flyg och hotell till brighton i maj med lovisa och anna, så taggad! Ville först väldigt gärna till London också men insåg att det blir för stressigt. Tror att brighton har mycket fint att erbjuda. 
Annars så har vi snackat kyrkohistoria i skolan denna vecka, låter ju väldigt tort men tyckte det var så intressant. Andra hödpunkter från veckan var, i onsdags när jag och fyra klasskompisar åkte till kristianstad för spelkväll, eller när jag hanna och klara tog en promenad i solnedgången. Eller förrgår när jag och Madde sprang runt sjön, eller när vi lagade tacos hela gänget som stannade för helgen. Men det bästa var nog gårdagen när jag var på ELU sportsevent. Det var en fotbollstunering och jag och Hanna satt i kiosken och sålde hamburgare och småpratade med folk. På kvällen var det mat i ett församlingshem och sedan en fantastisk gudstjänst. När vi tillslut åkte hem igen stannade jag upp till halv två och spelade spel och snackade och åt tacosrester. Så bra dag, älskar när det blir en blandning av att träffa nya människor, bli närmare med människor man redan känner och få fina samtal. 
Idag får nog bli en lite lugnare dag.
Imorgon ska jag på retreat i fem dagar! Retreat innebär att man är tyst och stilla inför Gud. Man får inte prata med varandra eller ha med sig någon teknisk utrustning (så som mobiltelefon). Vi testade att ha det en dag och det va jättebra tyckte jag, men får se hur det är när det är en såhär lång tid. Så till alla som läser detta, kom ihåg att jag inte kommer vara nåbar mellan måndag till fredag nästa vecka.
vardag. | |
Upp