Snart lyfter drömmarna

Sen jag kommit hem har dagarna bestått av att träffa fina vänner. Har hunnit med fem stycken inser jag nu när jag räknar. Har till och med hunnit få nya. För i lördags var jag Lovisas plus one till Jonathan Johansson på Pustervik. Wow alltså. Har inte lyssnat på honom så mycket innan men har nu insett hans genialitet. Efter det drack vi te med lovisas bibelskolakompisar (den bästa typen av kompisar;). Sen somnade jag så gott med Lovisa i hennes 120 säng. Gillar tanken på att jag en person som kan dela säng med folk, så natten där på sov jag hos Anna och jag försökte somna i hennes 90 säng med henne. Men insåg att jag nog aldrig blir en sån person som kan somna var som helst och hur som helst. Sömnen kan jag aldrig ta för givet.
I söndags gick vi till Saronkyrkan, väldigt fint! Börjar känna att jag kan se mig själv plugga i göteborg. I morgon vid denhär tiden får jag reda på var jag kommer in! Har mått väldigt dåligt över det under veckan som gått med har känt de senaste dagarna att alla städer har något positivt, så blir nog bra var jag än hamnar.
I måndags träffade jag Hanna från strandhem. Vi pratade mycket strandhemsminnen. Det är så sorgligt att man bara kan uppleva det en gång. Tänk att jag var typ mer eller mindre lycklig konstant i ett år? Nu har jag bara massa minnen som jag återbesöker om och om igen och romantiserar.
Igår hade jag en dag i lägenheten. Rörde mig verkligen knappt. Men på kvällen tog jag min första biltur på tre månader till lina.
 
Fått frågan hur det känns att vara hemma några gånger och inser att det faktiskt känns väldigt bra. Trodde det skulle kännas konstigare. När jag gick på strandhem var det alltid så speciellt när jag åkte hem för det kändes som helt olika världar. Men tycker inte det känns så när jag kommit hem från england. Känns rätt att jag avslutade det nu och känner mig taggad på nästa steg i livet.
vardag. | | Kommentera |
Upp