25e feb

Hade en jättefin födelsedag. Förra året firade jag det ganska stort men känner att jag egentligen nog är en person som trivs bäst med att vara med några/någon som är mig väldgt nära och göra mysiga saker. Men kanske kan lära mig att tycka om det andra sättet också. Var i alla fall på smögen med mamma och gick bland klipporna tills vi hittade bergsspringor där vinden inte kom åt så vi kunde sitta och lapa sol och njuta av havet. Känner att all tid i örkelljunga har fått mig att känna ännu mer: jag hör hemma på västkusten. När vi satt och åt älskade jag och lyssna på mannen bredvid som pratade på bred bohuslänska och bara att höra måsarna. F y vad jag älskar havet. Även om jag just nu inte känner något behov av att bo på västkusten (när jag studerar osv) så vill jag så gärna bo vid havet. Kanske ha ett sommarhus i en gammal fiskeby där inga bilar kan köra?
Aja nog om det. På kvällen kom jag till Anna och sov där. Anna hade gjort i ordning så fint på deras "vind" med ljus, ballonger, present och chokladfondue. Alltså den vännen, så fin människa så det finns inte. Ska hålla hårt i henne.
När jag och Anna vaknade idag åkte vi till Göteborg och åt brunch innan Anna behövde gå och volontära. Då passade jag på att kolla in bokrean och hittade massor av bra böcker för bara sju tior. Hittade också massa fina kläder. Känner att all tid som jag är på mitt lilla strandhem är fantastisk men det är så långt från närmaste klädbutik. Så behövde en dos av vad storstaden har att erbjuda. Åkte sedan hem och tog på mig löparskorna och sprang i den sista kvällssolen. Det bästa jag vet med att springa utomhus är efter man sprungit, för då brukar jag sätta mig på en stubbe, eller brygga som det var i detta fallet, och njuta av naturen ett slag. Känner hur värmen långsamt lämnar kroppen, hjärtslagen lugna sig och uppskatta naturen. Tror att endorfinkicken spelar roll och mina sinnen tycks bli mer starka. Japp jag är sentimental och filosofisk, deal with it. 
Nu är mina ögon trötta, natti.
vardag. | | Kommentera |
Upp