vecka sex

I lördagskväll kollade vi sjunde inseglet och kände oss som filmkritiker, trots att vissa somnade. Det känns som en film som man vill ha sett. Den handlade mycket om livets stora funderingar, Gud och döden. Filmen lämnade dock kvar en ganska tung vemoding känsla.
Några i min klass håller på med ett konstprojekt. Haha nä, inte riktigt men det ser typ  ut som det. Sanningen är att badrummet renoveras i ett av husen och några i min klass är väldigt uppfinnigsrika "Ja vet, vi tar ut allt i skogen bakomhuset och fyller bakaet med vatten!!". 
Jag kämpade med en uppgift om en bok vi läst i skolan. Läs Korsfäst Konung säger jag bara, bra bok.
Annars har det spelats en hel del spel i vanlig ordning. I fredags var jag på ungdomskväll i kyrkan i trakten och spelade pingis och pratade med nya människor. Insett det senaste att jag gillar att träffa nya människor rättså mycket? Kul upptäckt.
Och i helgen gick jag och benjamin på promenad bland träsk och kossor. Mysigt men lerigt.
 
Där är en resumé av förra veckan. Bra vecka, mycket som hände. Livet är väldigt bra annars, allt flyter på. Känns konstigt att åka hem på fredag, känns som att jag verkligen bor här nu. Mina rötter i uddevalla rycks bort mer och mer. Det känns ändå bra, jag är ju vuxen nu och det är ganska skönt att bryta sig loss och kasta sig ut i världen aka örkelljunga. Trivs väldigt bra här i kollektivet, och möblerade om mitt rum förra veckan så är lite nykär i mitt rum igen. Trivdes så bra i helgen när jag vaknade sent på lördagförmiddag och solen lös in genom fönstret och jag åt frukost i lugn och ro. Sedan gick jag till bokhyllan och plockade fram en skönlitterär bok jag började läsa i sommras men som sedan glömts bort, och slog mig ner i sägen med den och en blodapelsin. Det var helt underbart att vara Anna Gyllensten då.
vardag. | |
Upp