krascha

Hade en helt fantastisk helg i Skärhamn med mitt konfakompis gäng! Tycker det är så fint på något vis att vi hållit ihop ända sen dess, fem år sedan. Kul att se varandra växa och utvecklas. Åkte sedan direkt till min mormor och morfar för att fira mamma som blev 49 år! Det var en helt magisk kväll där. En av dem bästa kvällarna i år. Det var sådär spontant och kräleksfullt och avslappnat. Älskar alla dem så otroligt mycket. Vädret, värmen och platsen hos mormor och morfar, dit vi alla är förankrade skapar någon sorts fridfullhet.
Igår var jag med och hjälpte till på sundsvik hela dagen och på kvällen åt jag lite mat hos ljungquist. Men kände när jag kom hem och visste att jag skulle jobba dagen efter att tröttheten kom ikapp. Denna sommar har verkligen varit så hektisk. Jag tror jag har gjort saker varje dag, varje ledig stund. Jag kände inför sommaren att, denna sommar ska inte bli som den förra då jag bara jobbade, i år vill jag göra mer än att jobba. Så i år jobbar jag lika mycket som förra året men vill göra lika mycket saker som om jag vore helt ledig. Så igår kraschade jag lite grann. Men idag efter jag slutade jobbet vid 12 så åkte jag hem, sov och har bara tagit det lugnt. Pratat om hösten med mamma och sen ängat någon timme åt bön, bibel och lovsång för att lyssna in vad jag ska göra i höst. Jag har i alla fall kommit fram till att Hawaii kommer vara väldigt tufft, det är verkligen en utmaning för en person som mig. Det kommer vara mycket hårt jobb, tidiga morgonar (gå upp tjugo över fem), mycket människor och jag kommer åka dit helt själv. Mitt andra alternativ är att åka till England och jobba i en kyrka där. I så fall åker jag dit med min kusin, det kommer nog vara mindre arbete och jag känner mig knappt nervös eller orolig alls om jag åker dit. Men det känns på ett sätt lite tråkigt. Kommer jag bli lite bitter om jag aldrig tog chansen och åkte till Hawaii? Jag är ju lite sugen på äventyr och att kasta mig ut. Så det är väl egentligen så jag resonerar just nu. Vi får se vad jag väljer. Tror att båda alternativen kommer bli bra och lärorika. Ska försöka ta reda på mer och se var jag hamnar. 
Men det har tagit energi att fundera så mycket över vad jag ska göra i höst. Men om några veckor kommer jag ju ha bestämt mig.
Nu kommer Anna och Lovisa snart och hämtar mig för lite mys med dem. blir bra.
vardag. | | Kommentera |
Upp