go set a watchman

Sommaren är off to a good start! Jobbar mina timmar på ikea och blir förvånad över hur mycket energi jag har efter jobbet? I början när jag jobbade tog det typ två timmar för mig innan jag var människa igen efter jobbet men nu i helgen åkte jag till och med på New wine-konferens direkt efter jobbet. Där fick jag träffat både Sofia och Hanna från strandhem. Kul! Annars har jag hängt mycket med Anna och Lovisa och träffat Lina. 
Nu ska jag vara ledig från och med idag tills fredag, skönt. men kanske skriver upp mig lite på jobb ändå. Har inte gjort någon ting idag typ, förutom laga mat, fixa min spruckna iphoneskärm och hämta ut en bok (Go set a watchman) jag köpt. Det har verkligen varit så skönt. Har känt ganska länge en inre stress för att jag inte haft någon sådan dag på länge. Jag var ju i grekland och tog det lugnt en vecka men det är ändå inte samma sak när det är i ett annat land. Jag är också verkligen en person som behöver ladda mina batterier i ensamhet. För mig ger det massa energi att vara för migsjälv och ha få saker inplanerade. Jag är på det sättet verkligen en introvert person. Men samtidigt så älskar jag också att träffa människor såklart. Men egentiden är så viktig för mig.
Annars ska jag försöka ta mig i kragen och söka tilll Hawaii. Hittade lite videor på youtube från folk som bor där, alltså hur häftigt!? Måste i alla fall söka!
vardag. | |
Upp