uddis

 
Mitt lov är off to a good start. Hade knappt några planer men spontant har dagarna fyllts med saker jag tycker om. Som att sola på Linas altan, hälsa på mormor och morfar, läsa bok, ha picknick på Annas altan, prata med Anna in på småtimmarna, luncha utomhus med lina i solen och löpträna. Har även hunnit med att shoppa lite, har nämligen insett att min garderob endast består av höstkläder, dvs kläder i anntingen svart eller vinrött/orange. Ska fortsätta det uppdraget imorgon när jag och mamma ska ta oss ner till göteborg. Ikväll sprang jag milen!! Är så glad och nöjd med mig själv just nu. Känner också att min kropp är i så bra form just nu. Har alltid hållit igång lite, men på gymnasiet blev det att plugg tog upp så mycket tid. Under den vilsamma tiden på bibelskolan har lusten att löpträna sakta kommit tillbaka. Så just nu har jag börjat spana lite efter lopp. Just nu har jag börjat fundera lite över göteborgsvarvet!? Trodde aldrig jag skulle springa göteborgsvarvet, har alltid tänkt att det är för långt för mig och mina ömtåliga/dåliga fötter. Men så det senaste bara, varför inte? Det borde ju gå att ta sig runt i alla fall? Vi får se lite hur jag gör. Platserna är slut men många vill bli av med sin plats pga skada osv så då kan man ta över någons plats. 
Om ni vet något annat bra lopp inom den närmsta tiden, tipsa gärna!
Annars tycker jag det är ganska skönt att vara hemma lite umgås med folk jag saknat och bara kunna ta dagarna som dom kommer.
Igår sökte jag förresten till universitetet för hösten. Vill jättegärna gå psykologprogrammet i Lund, men när jag kollade intagningspoängen från förra hösten insåg jag att det kan bli lite svårt. Tror dock jag kommer komma in på våren. Så i höst har jag börjat fundera lite på att gå Credoakademin i Stockholm. Känner att jag vill prata mer teologi! Vill fördjupa mig ännu mer i olika teologiska dilemman. Så är väldigt taggad på hösten oavsett vilket det blir. Känner mig faktiskt väldigt lugn och förväntansfull. Lite jobbigt bara att man får besked så sent om man kommer in eller inte. Får väl lägga det i Guds hand.
vardag. | |
Upp