Brighton baby

Alltså har haft SÅ  bra dagar i Brighton med dessa fina människor. Blir verkligen lycklig när jag ser bilderna, fy va bra vi hade det. Tyckte det var svårt att ta in allt när man var där så det har varit skönt att gå igenom bilderna och bearbeta allt fint jag har varit med om. När folk på strandhem har frågat, efter att jag kommit tillbaka, "vad var det bästa?" så har jag svarat att bara vara i Brighton och göra vad man känner för, gå in i någon affär, bruncha på nåt fik, äta sushi på stranden, åka på utflyckt. Sen har det bästa också varit människorna. Trivdes verkligen och kände mig trygg med dem. Kul att få testa på att bara resa med vänner och få en erfarenhet av hur underbart det kan vara. Anna och Lovisa var så bra att resa med, hade koll på allt och vi var lyhörda för hur vi mådde. 
Ska jag sammanfatta vad vi gjorde så var det väl:
Torsdag - kom fram vid 21 typ och så mötte Elin och Ebba upp oss på stationen som överraskning (så fint) och sen gick vi och checkade in på hotellet och sen åt vi thai vid havet sittandes på marken. Efter det gick vi till en pubb och träffade Ebbas klasskompisar.
Fredag - Gick på south och north laines och förundrades över de små söta butikerna och de fina vimplarna som fanns över våra huvuden. Hann shoppa och luncha lite innan det var dags att åka till seven sisters (några klippor). Sedan åt vi middag på Jamie Olivers restaurang och gick sedan och la oss tidigt.
Lördag - Vi tog en lugn förmiddag på hotellet, mötte upp Ebba och Elin för brunch och gick sedan i lite affärer. Sedan åt vi sushi på stranden och efter köpte vi lite goa grejer inför Eurovisiontittande. Sedan gick vi ut och dansa på ett jättefint ställe med bra musik, hade typ glömt att det kan vara kul att gå ut om man gör det med rätt människor, på rätt plats med bra musik.
Söndag - Vi gick upp 06... jag hade då sovit 2,5 h. Så var ganska död och mådde typ illa hela dagen. Allt gick smidigt på hemresan.
 
Ville mest skriva ner allt som hände så att jag inte glömmer (kanske inte superintressant för er). Men är i alla fall jättenöjd med resan. Känner dock att sen jag kommit hem har jag behövt lite egentid att komma ner i varv och landa i att vara hemma. Nu ska jag snart sova.
vardag. | |
#1 - - Kusse S:

Ser så härlig ut!! Nu får du landa o smälta allt ännu mer :)

Svar: tack! det ska jag fina du :)
Anna Gyllensten

Upp