Tänk när jag inte bor i ett tegelhus på mona road längre

 
Förra veckan när vi åt pizza på fint ställe för 5 pund! Vi tänkte göra det till tradition men det höll inte.
I fredags åt jag och Olivia pannkakor på the Cabin, såå gott. Bästa stället.
I Lördags hade jag bästa dagen. Vaknade 10, gjorde min favoritfrukost som jag gör när jag har mycket tid (havrepannkaka). Tog sedan en kopp kaffe och bok med mig till vardagsrummet och läste de sista hundra sidorna, tills det blev lunchtid. Lagade asgod mat. Alla här äter typ "curry", så jag har med lite inspiration från dem börjat göra en makalöst god vegetarisk curry. Kanske delar med mig av receptet. Sen sprang jag en mil på rekord tid sen jag var 15 och kände mig så stark att jag skrev till mamma att jag önskar mig en plats i göteborgsvarvet i julklapp. Får se hur det blir, men har typ alltid varit något jag velat göra.
Sen på kvällen var jag bjuden på cheese and wine night hos Grace. Så mysigt! Insåg att jag nog gillar röttvin trots allt.
I söndags var det dop i kyrkan. Så starkt och fint. Att se människor ge sitt liv till Jesus måste ju vara några av höjdpunkterna i livet alltså.
 
Så min vecka har varit väldigt fin. Har mått väldigt bra de senaste typ och eftersom det är en månad kvar tills jag åker hem så har jag börjat uppskatta allt här så himla mycket mer. Framförallt är det människorna, de har verkligen blivit mina vänner. Eftersom jag är rätt inställd på att jag kommer åka hem för gott vid jul för att plugga känns allt mer värdefullt nu. Känns som att jag saknar allt här innan jag ens åkt. Typiskt mig. Tänk när jag inte bor i ett tegelhus på mona road längre. Tänk när jag inte kollar bio mitt på dagen med Stuart längre. Tänk när jag inte kan gå över till Jakob när jag vill. Tänk när jag inte kommer prata engelska varje dag. Tänk när jag inte kommer vara i Philly-församlingen längre. Usch vad vemodigt och svårt allt ska vara. Vad blir egentligen bäst? Har ingen aning längre.
vardag. | |
#1 - - Hanna:

Åh nyfiken på den där curryn! Behöver alltid nya ideer på maträtter :)

Upp