"Il dolce far niente"

"Il dolce far niente" sa Steph min roomate idag när jag sa att jag lärt mig att älska lugna dagar. Att inte behöva vara någon stans, ha någon tid att passa, något att prestera eller något som behöver göras är så så skönt. De senaste dagarna har jag lärt mig att älska den tid som jag i början tyckte var skrämmande. All tid vad ska jag göra med den? Men nu har jag lärt mig vad jag vill göra med den. Har bland annat börjat kolla på Suits och läst en bra bok som heter Everything, Everything av Nicole Yoon.
Något annat som jag vill fylla min tid med är att vara kreativ. Vi skulle presentera oss i kyrkan för en vecka sedan och vi skulle säga ett ord som beskrev oss. Först hade jag efter mycket eftertanke bestämt mig för att säga "ambitiös". Jag har alltid tänkt om mig själv som den ambitiösa. Personen som tjatar på lärare om att få göra ett till arbete för att få visa vad den kan och personen som velat göra allt utförligt och nyanserat. Men när vi stod på scenen och skulle presentera oss kom ett ord som jag inte tänkt på innan, creative. Det är nog något som jag också varit men haft ganska lite utrymme för i mitt liv när jag blivit äldre. Jag älskar faktiskt att skapa. Så sen dess har jag besämt mig och känt att Gud vill att jag ska vara kreativ under min tid i Sheffield. När jag var och handlade för några dagar sedan och gick runt i affären, stannade jag vid penslar och färger. Det slutade med att jag köpte oljefärg, papper och penslar. Jag ska verkligen se till att jag är kreativ här. Har också börjat ta med kameran dit jag går. Nu är det tid att andas, skapa och bara finnas.
vardag. | |
#1 - - annapannasnap:

Dina bilder är WOW!!! Så så vackert jag dör
så himla fint att du får vara kreativ!! Saknar dig finis

#2 - - Anonym:

åh åh åh vad underbart det låter!!! älskar att läsa om dina äventyr här och står helt på guds sida vad gäller att va kreativ - u go girl! love u

Upp