mån 10 okt

Min helg spenderades i Castleton min min Formklass och Formklasser från resten av England. Så fint att få komma ut till lite mer lantliga delar i mellan åt. Vi åt, lyssnade, sjöng, pratade och vandrade. Höjdpunkten var nog på lördagen när vi delade upp oss i mindre grupper, jag var med tjejerna i min klass, och vi delade våra livshistorier. Allt man gått igenom som varit tufft och som format den man är och hur ens relation med Jesus sett ut. Ingen lämnade det rummet utan att ha gråtit. Det blev så tydligt för mig hur mycket varje människa som man möter har gått igenom. Det var så kul att höra på hur alla valde att berätta om sitt liv. Tänkte på hur kul det hade varit att höra mina vänner och familjemedlemmar på ca 10 min berätta deras livshistoria. Vilka episoder man tar med, vad som varit avgörande och vad som varit tufft. 
Kände när jag åkte hem att jag gärna hade stannat några dagar till bland fälten och fåren. Idag har jag annars gått på bio med Stuart och sett Girl on the train, alltså så så bra! Kan verkligen rekomendera, vill inte spoila något men lita på att den är bra. Jag såg trailern och blev inte alls taggad men den var såå bra. Om man gillar sådana typer av filmer ska tilläggas.
Känner lite till och från när jag är här att jag inte har så mycket att göra och har en del fritid som jag inte vet vad jag ska göra med än. Men insåg att om jag börjar plugga till våren kommer jag ha fullt upp och massa att göra hela tiden. Så därför ska jag bara försöka njuta av den tid jag har nu när jag inte har så mycket att göra. Nu när jag faktiskt har tid ska jag försöka göra allt som jag inte kommer ha tid med sen men som jag älskar. Som tillexempel, ta tag i löpningen mer, läsa böcker, lägga massa tid på att göra god mat och tänkte faktiskt börja sticka! Så har nu börjat söka webben efter bästa garnet och teknikerna.
vardag. | |
Upp