exalterad

De två senaste bilderna tog jag precis för att ha något att lägga upp haha. För just där har jag spenderat min dag, i sällskapsrummet på Larran (där jag bor) och skrivit sammanfattningar om olika vetenskapsfilosofer och deras teorier. Svårt att förstå men ganska intressant.
Annars fyller jag år på fredag (!). Bestämde mig alldeles spontant för att ha en liten fördelsedagsbrunch för mina nya (och vissa gamla) vänner här nere i Lund. Ska bli kul men nervöst. Det senaste året/tiden har jag verkligen försökt öva mig på att vara värdinna och hålla i saker. När jag lämnade england hade jag avskedshäng, när jag flyttade hit hade jag inflyttningsfika och nu ska jag ha födelsedagsbrunch. Allt detta på tre månader. Varför gör jag det? Tycker ändå nån stans att det är kul att bjuda in folk jag tycker om. Försöker också att inte lägga mitt eget värde i det, typ hur kul folk har, om många kommer osv. Blir så jobbigt då. Vill sluta ta socialt ansvar för att folk ska ha kul, de får de själva se till att ha faktiskt.
Annars? Har skrivit min första tenta in life. Kändes bra faktiskt men vågar inte pusta ut helt än förens jag fått resultatet. Än så länge försöker jag hålla kvar alla begrepp i huvudet. Samtidigt har jag ju börjat på nästa kurs som sagt, vetenskapsfilosofi och metodik. Det är hemtenta i det vilket glädjer mig, gillar mina hemtentor alltså. Upplever att jag har mer kontroll över dem än vanliga tentor.
I helgen hade jag hemgrupp och idag ska jag ha hemgrupp hos mig, kul! Kände igår när jag gick och la mig att jag typ var för lycklig för att kunna sova? Var så exalterad över en massa saker som händer nu. Är så oändligt tacksam att jag hamnade i Lund. Känns verkligen som rätt plats för mig. Tidigt på lördag morgon ska jag dock bege mig till Uddevalla för att bli firad med släktkalas. Ännu en sak att vara tacksam för. Men vill nog rätt snabbt tillbaka till Lund igen känner jag. Tänk att jag kan få trivas så bra? (i alla fall för tillfället)
vardag. | | Kommentera |
Upp