en enda stor känsla

 
Snön kom till Lund! Blir alltid så glad av snö, nu har dock min absoluta favoritårstid börjat visa sig, våren! Känns lite sorgligt att inte ha kunnat sitta ute och lapa sol de senaste soliga dagarna, har istället spenderat mina dagar på "kirurgen" (ett pluggställe) med lite kursare. Så skönt att kunna förhöra varandra på saker och repetera ihop samtidigt som man lära känna varandra bättre. Det har också botat mycket av min tentaångest. Känner mig ganska lugn inför fredag, då jag skriver tentan. Vet ju med mig att jag pluggat mycket i alla fall. Känns stort att tänka att jag för några veckor sedan satt och grät över att jag aldrig skulle klara av att lära mig allt och nu sitter jag här och känner att jag har koll på det mesta. Ska komma ihåg det.
Annars har det varit mycket i mitt känsloliv det senaste, väldigt upp och ner. Som mamma sa en dag på telefonen "du är en enda stor känsla" och lite så är det kanske haha. Kan drabbas väldigt starkt av saker jag känner. Men det senaste har jag fått lite mer koll på det. Löpningen har verkligen blivit min räddning sen jag flyttade hit. Springer väldigt ofta, det känns som att när jag inte springer så får jag inte ut allt som rör sig inombords. Livet som student är väldigt stillasittande också, vilket gör att jag verkligen känner ett behov av att röra mig. När jag flyttade hit var det också väldigt mycket stress och nytt och då fick löpningen en så stor och viktig plats i mitt liv. Tacksam att jag har en kropp som kan springa!
Annan grej, fyller år näst nästa helg! För några veckor sedan tänkte jag verkligen "vill verkligen vara hemma då" men nu känner jag att jag kanske vill stanna (vi ska bland annat ha husfest på laurentii). Oavsett om jag stannar den över min födelsedag eller inte så var det ändå kul att bara känna att man vill stanna. Sakta har nog mitt liv mentalt flyttat hit också, det känns mer och mer som hemma här. Livet blir bättre och bättre helt enkelt, gillar den riktningen!
vardag. | |
Upp