uni life

Förra helgen var jag en sväng i Uddevalla. Mådde så dåligt förra veckan för all ångest över tentan som närmar sig. Har dock nu de senaste dagarna börjat hitta en teknik som känns bra. Insett att det är fel att tänka "klarar jag inte tentan kommer jag inte klara utbildningen" och även insett att jag måste börja betrakta det som ett jobb mer. På gymnasiet funkade det bra för mig att plugga när andan föll på och när jag kände för det, men känner att jag måste se universitetstudier mer som ett fulltidsjobb som jag gör mellan 8-17 typ. Så klockan 8 igår var jag först på plats i en tystlässal och satt där till efter 17. Känns så bra, det är nog verkligen så jag får göra. I alla fall nu när jag har så himla mycket.
Dagen innan det, i torsdags, var jag i alla fall i Sösdala med mina kursare för de närmaste 5 åren. Vi har delats upp i mindre grupper och min grupp är D, vi gjorde ett arbete om personlighetsteori på Zlatan i veckan och i Sösdala lagade vi middag till klassen, de är så fina! Kul att lära känna några lite bättre. 
Annars rullar livet på. Imorgon ska jag träffa min nya bekantskap Jenny för lite plugg, lunch och gudstjänstfirande. Ska bli kul!
vardag. | |
Upp