nypa mig i armen

 Oj oj vad mycket som kan hända på snart två veckor. Livet går väldigt snabbt helt plötsligt. Det känns så rätt och kul att vara här i alla fall! Under föreläsningarna måste jag typ nypa mig i armen för att det känns så fantastiskt overkligt att jag sitter där. På psykologprogrammet i Lund, min dröm. Känner mig så priviligerad och tacksam. Det känns också så surrealistiskt när jag på morgonen cyklar till skolan med min kånken på ryggen och svischar förbi alla gamla fina skånska hus med massa andra cyklister som är på väg mot samma håll som mig.
Svårt att veta vad jag ska skriva för känns som det har gått en månad? Men har börjat bekanta mig med mina klasskompisar, varit på studentsamling med credo, gått på gudstjänster med Hanna, haft inflyttningsfest och i helgen åkte jag till malmö med massa fina strandhemsvänner och firade Erik. Igår pluggade jag och hade första mötet med en hemgrupp som vi ska starta.
Allt vi läser är jätteintressant men det är så galet mycket. Jag har inte pluggat på universitetet innan heller så vet inte helt hur man ska läsa och lägga upp plugget inför en tenta. Men försöker göra som jag gjorde på gymnasiet och hoppas på det bästa. Mitt liv har rullat på så himla fort så jag fick precis ett litet break-down och bestämde mig för att lägga allt tenta plugg åt sidan och äta popcorn, dricka saft och kolla på suits. Måste nog fylla på lite med ensamtid för att orka. Nu är det dock slutvilat för nu ska jag sätta mig på min älskade cykel igen och ta mig till en studentträff i efs - agape, kul!
vardag. | | Kommentera |
Upp